Jump to content



WD προβλημα κατα το πρωτο format


thanos21unoDK

Recommended Posts

Παιδια εχω ενα προβλημα.Πηρα ενα δισκο wd500 GB και το βαζω στο pc.Την πρωτη φορα τον ειδε.Παω στην διαχειρηση δισκων τον βλεπω και παω να φορμαρω με ntfs και full format.Ε περιμενω περιμενω και βγαζει κλεψυδρα και κολανε τελειως ολα και windows.Δεν κουνιοταν τιποτα.Οποτε αναγκαζομαι να κανω reset.Ε μετα δεν εβλεπε το δισκο.Αλλαζω sata υποδοχη και ξαναδοκιμασω και τον ειδε το δισκο.Ξαναδοκιμαζω format απο την διαχειρηση δισκων.Αυτη τη φορα δεν κολλησε τιποτα αλλα μετα απο καποια δευτερολεπτα μου εβγαλε σφαλμα οτι δεν ολοκληρωθηκε και οτι να κοιταξω στα συμβαντα.Παω να κοιταξω και βλεπω σε συμβαν "Η συσκευή, \Device\Harddisk0\D, έχει ένα κατεστραμμένο μπλοκ" οπως επισης και "Δεν ήταν δυνατή η ανάγνωση των δομών δίσκου στη δισκέτα 0 από το πρόγραμμα οδήγησης με ανοχή σφάλματος".Ειδικα το πρωτο σφαλμα το ειχε πολλες φορες στη λιστα.Μετα τον εβλεπε στο bios αλλα μονο οταν τον εβαζα μονο του χωρις τον παλιο. Τωρα δεν το βλεπει καθολου.Δοκιμασα με xp cd και ελεγε οτι δεν βρηκε κανενα δισκο. Τι μπορω να κανω τωρα?

Link to comment
Share on other sites

Δοκιμασα να αλλαξω παλι sata υποδοχες και μετα τον εβλεπε και ελεγε κατι για channel 2 (αναλογα που τον εβαζα καθε φορα) και μετα smart capability none. Αλλα αργουσε πολυ να κανει post και οταν πανε να φορτωσουν μετα τα windows βαρανε bsod.Επισης και το cd των windows τα ιδια εκανε οταν το εβαζα μεσα μηπως τον δει.Πετουσε και σε αυτο bsod

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον έχει προβλημα ο δίσκος , από τη στιγμή που δεν μπορείς να τον μορφοποιήσεις.

Σε καινούριο σύστημα πάω να κάνω εγκατάσταση τα XP ,

φτάνω στο σημείο για τη μορφοποίηση του σκληρού και κολλούσε

δοκιμάζω γρήγορη μορφοποίηση και συνεχίζει η εγκατάσταση κανονικα

μετά στην επανεκκίνηση το λειτουργικό σερνόταν και πετουσε μπλε οθόνες, έτσι πήγε για αλλαγή ο σκληρός και τα προβλήματα επιλύθηκαν.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.