Jump to content



Απομάκρυνση αέρα


GVC

Recommended Posts

Με υπομονή. Αφού γυρίσει αρκετά το νερό μέσα στο κύκλωμα, και μερικές φορές κουνώντας το tank και το ψυγείο, σιγά σιγά θα βγει. Όλα αυτά, πρίν την βάλεις μέσα στο μηχάνημα επάνω....

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχεις από κάπου που βάζεις νερό...; Από εκεί θα βγεί όταν ανοίξεις το καπάκι.... Να προσέξεις να μην υπάρχουν μπιλάκια αέρα μέσα στο κύκλωμα.

εννοείς φυσαλίδες αέρα

Link to comment
Share on other sites

Ok dudes το επιασα.Το water tank όπως και το radiator LAGOS είναι έξω από το pc.Ρίχτε καμια καλή επιτυχία και αναφτε κανα κεράκι γιατι ξεκινάω.Ελπίζω να σας παρουσιάσω το το νέο pc από το νέο pc.Eυχαρηστώ πολύ παίδες!!!

Link to comment
Share on other sites

Και εκει που τα εχω στημενα ολα και καλα και βαζω ομπρος την w/c αρχιζω και πεταω από την χαρά μου.Να σημειωσω ότι την εστησα κατευθειαν στο pc χωρις δοκιμη.Ξερω ξερω ειμαι ψυχανομαλαρα!!!Και εκει που βλεπω όλα να βαίνουν καλός και ουτε σταγονα και σινεχιζω να ανεβάζω υψος(αφου πεταω απο την χαρα μου),αρχιζει η εκτακτη προσεδαφηση.Αντι να ψωνισω χρυσοψαρα για το αναμενο ενυδριο-κουτι,κατι μου ψυθηριζει στην φτερνα.Ακουω πλιτς πλατς πλουσ να μου ψυθηριζει καμποσα δευτερολεπτα,επειτα παρατηρω οτι το water tank εχει κολισει η σταθμη σε ενα σμειο και δεν ανεβαινει.Και εκει ειπα τον δεσποτη Παναγιωτη.Τρυπιο ψυγειο κυριες και κυριοι.Ε τωρα θ ακολουθησουν οι απαρετητες διαβουλεσεις με τον υπευθηνο μεχρι να μου το αλλαξει αν δεν το δεχτει με την μια πισω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.