Jump to content



USB πρόβλημα στο Event Viewer


gto234

Recommended Posts

Καλημέρα,

τώρα τελευταία παρατηρώ κάποιες καθυστερήσεις και κολλήματα όταν χρησιμοποιώ το στικάκι Transcend Jetflash 2GB και παρατηρώντας το event viewer παίρνω μηνύματα του στύλ "The driver detected a controller error on \Device\Harddisk2\D" ή κάτι για εσφαλμένο paging operation.Λέτε να είναι hardware το πρόβλημα;Σε άλλο η/υ στο σπίτι δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η μητρική είναι μια MSI με nforce2 (athlon xp σύστημα).Ούτε o/c έχω κάνει ούτε τίποτα.Δεν μπορώ να καταλάβω.Καμμία ιδέα;

Link to comment
Share on other sites

Transcend ε; Μπορεί να τα έφτυσε το στικ.

Αφού λέει :

Σε άλλο η/υ στο σπίτι δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αν τα ειχε φτύσει τότε θα έπαιζε επιλεκτικά?

Σε όλες τις usb στο βγάζει το πρόβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις!

Το στικάκι το χρησιμοποιώ συνήθως με ένα καλώδιο το οποίο συνδέεται απ'ευθείας στις πίσω θύρες της μητρικής διότι το κουτί δεν έχει μπροστά θύρες.

Το σύνδεσα όμως για δοκιμή χωρίς το καλώδιο πάνω στις θύρες της μητρικής και τα ίδια.Δεν ξέρω φοβάμαι μήπως τα φτύνει η μητρική σιγά σιγά;Πάντως αυτό το pc ήταν πάντα πολύ σταθερό και χωρίς προβλήματα.Απο drivers χρησιμοποιώ αυτούς που χρησιμοποιούσα πάντα και δεν είχα πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε και κάτι σε νεότερους αν υπάρχουν. Απλά για να αποκλείσεις αυτή την περίπτωση. Το ίδιο και για ένα BIOS Update. Οι δίσκοι σου σε τι κατάσταση από άποψη χωρητικότητας βρίσκονται;

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Παιδιά έχω κάποια νέα προβλήματα με το στικ.

Συγκεκριμένα σε κάποιους υπολογιστές δεν το βλέπει καθόλου.Το συνδέω και δεν κάνει τίποτα.Στο pc του σπιτιού και στο λάπτοπ το βλέπει πάντα χωρίς κανένα πρόβλημα.Στο pc του γραφείου το βλέπει μερικές φορές,σε μαγαζι που πηγαίνω να τυπώσω σχέδια δεν το βλέπει καθόλου,σε άλλους γνωστούς πάλι το βλέπει αλλά όχι πάντα.Άλλα στικ τα βλέπει χωρίς πρόβλημα ο η/υ του γραφείου.Τι γίνεται;;;Έχει χαλάσει το στικακι;Πως εξηγείτε ότι στο laptop και στον η/υ του σπιτιού ποτέ δεν έχει πρόβλημα;

Link to comment
Share on other sites

βασικά δεν το έκανα safe remove απο τοτε που είδα στο device manager οτι η συσκευή είναι optimized for quick removal και οπότε δεν χρειάζεται το safe remove.αν παρόλα αυτά είναι κακό θα το έχω υπόψη μου για το μέλλον.

RMA γίνεται μέσω internet?διότι δεν έχω την απόδειξη πλέον :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.