Jump to content

Nέο PC στα 1300€ (μόνο tower)

UnrealSP

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιά,

Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που αγόρασα το προηγούμενο PC οπότε νομίζω ότι ήρθε η ώρα για μια ολική αναβάθμιση (Μono Τοwer)

Το PC θα χρησμοποιηθεί για παιχνίδια(στα high) ,προγράμματα όπως ΜΑΤLAB,SPICE,SIMULINK καθώς και για downloading.

Μετα από ψάξιμο κατέληξα στις ακόλουθες επιλογές::098: :098:

CASE

NZXT 001B Black :033:

www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1011790

PSU

Etasis 750W Gaming

www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=923346

O/S

Windows Vista

www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=18&category=69977407&product=926671

Μ/Β

Αsus P5E(Χ38)

www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1021982

Quad 6600

www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977713&product=924962

COOLER INTEL-AMD ASUS SILENT SQUARE V.2

VGA

NVIDIA XFX 8800 GT 512MB

www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1033131

RAM

Transcend Axeram 1200MHz DDR2

www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1028316

HD

WD 320 GB

www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977741&product=841692

DVD-R NEC ΚΑΙ DVD-RW NEC SATA πάλι

Πείτε εντυπώσεις καθώς και τι θα διαλέγατε.

Μετά από προσφορά στο πλαίσιο βγήκε 1350€ περίπου..

Είπα και εγώ να βάλω μια φορά αυθεντικό λειτουργικό..:105:

Bασικά τα vista τα βάζω μόνο για το dx10...

Bέβαια θεωρώ ότι θα συνεργάζονται καλύτερα και με τα άλλα υποσυστήματα.

Είπα και εγώ να βάλω μια φορά αυθεντικό λειτουργικό..:105:

Bασικά τα vista τα βάζω μόνο για το dx10...

Bέβαια θεωρώ ότι θα συνεργάζονται καλύτερα και με τα άλλα υποσυστήματα.

Καλωσήρθες στο site!

-Τα Vista που θες για το DX10(φαντάζομαι για τα παιχνίδια φυσικά) να ξέρεις πως όποιο παιχνίδι παίζει DX10 αυτή τη στιγμή, ακόμα και με τέτοια κάρτα παίζει οριακά καλά. Απλά στο λέω για να μη σκας μετά. Συνεπώς winXP από μένα και περίμενε τις επόμενες κάρτες γραφικών και τις επόμενες ενημερωμένες εκδόσεις Vista για να συνεργάζοντια και με αυτές.

-Όσον αφορά το κουτί που διάλεξες, η NZXT είναι μια εταιρία που δίνει περισσότερο έμφαση στα looks αν και τα προϊόντα της είναι γενικά αρκετά καλά(και ακόμα καλύτερα στο εξωτερικό που κοστολογούνται λιγότερο). Απλά στο λέω μήπως θες να περάσεις σε κάτι πιο κλασικό όπως thermaltake.

-Τις εφαρμογές αυτές δεν τις έχω ξανα ακούσει, αλλά θα σου πω ό,τι λέω και σε όλους: αξίζει ο quad core 6600 αντί για έναν υψηλότερα χρονισμένο διπύρηνο στην ίδια τιμή? Σκέψου τι χρήση πυρήνων κάνουν τα προγράμματα που θες, αν θα ανεβάσεις τους χρονισμούς από μόνος σου ή θα το αφήσεις όπως το πήρες. Αυτά από μένα :001:

COOLER INTEL-AMD ASUS SILENT SQUARE V.2

προτείνω scythe mugen με 37€ η οποία είναι ελαφρώς καλύτερη από την infinity και αρκετά καλύτερη από την ASUS SILENT SQUARE PRO σε απόδοση(πάνω από 5 C η διαφορά τους) . Φαντάζομαι οτι η V.2 δεν είναι καλύτερη απο την pro.

προτείνω scythe mugen με 37€ η οποία είναι ελαφρώς καλύτερη από την infinity και αρκετά καλύτερη από την ASUS SILENT SQUARE PRO σε απόδοση(πάνω από 5 C η διαφορά τους) . Φαντάζομαι οτι η V.2 δεν είναι καλύτερη απο την pro.

H mugen είναι η infinity της άλλαξαν όνομα λόγω copyright.

-WinXP-Pro 64 bit

- mobo me P35 (X38 τσαμπα χρηματα παραπανω χωρις διαφορες στη ταχυτητα)

-Thermalite 120 extrem ψυκρα

αυτα θα αλλαζα

Αφήστε τα αυτά.

Με 34 ευρώ: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=922617

Με 53 ευρώ: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977805&product=974919

._

-WinXP-Pro 64 bit

αυτα θα αλλαζα

έτσι

Abit IP35 Pro για να είμαστε ακριβείς

Δεν άλλαξαν μόνο το όνομα , τοποθέτησαν καινούριο ανεμιστηράκι για αυτό είπα οτι έχει ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις.

H mugen και η Ninja Plus Rev.B αποδίδουν περίπου το ίδιο.

H Cooler Ultra 120 Extreme είναι καλύτερη από την mugen και θα στοιχίσει με ένα καλό ανεμιστηράκι π.χ. το SCYTHE SFF21F S-FLEX S συνολικά 65€

Kαταρχην ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις...

-WinXP-Pro 64 bit

-Thermalite 120 extrem ψυκρα

-Δε θέλω 64 bit λειτουργικό γιατί μέχρι τώρα είχα 32 bit winXP και πολύ φοβάμαι για την συμβατότητα των διαφόρων εφαρμογών και των αρχείψν που θα μεταφέρω.Επίσης θα βάλω vista για τους λόγους που ανέφερα

-Συμφωνώ μόνο που το Χ38 ειναι πιο καινουριο και υποστηρίζει pci-xpress 2.0 καθώς και τις 1200 μνήμες που θέλω να βάλω..

-

Εδώ θα συμφωνήσω με το φίλο.Θεωρώ και εγώ ότι είναι αρκετά καλή ψύκτρα( και όχι τέρας ) και για αυτό θα την επιλέξω..(Δεν θέλω τόσο ακριβή λύση όπως το Thermalite 120 extrem)

Όσον αφορά το κουτί που διάλεξες, η NZXT είναι μια εταιρία που δίνει περισσότερο έμφαση στα looks αν και τα προϊόντα της είναι γενικά αρκετά καλά(και ακόμα καλύτερα στο εξωτερικό που κοστολογούνται λιγότερο). Απλά στο λέω μήπως θες να περάσεις σε κάτι πιο κλασικό όπως thermaltake.

Το ξανασκέφτηκα αυτό και κατέληξα σε αυτό το κουτί:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977695&product=1025309

Tι γνώμη έχετε για αυτό?

Τέλος έκανα 500αρι το σκληρό..

Διαβάζοντας πρόσφατα αρκετούς οδηγούς για o/c παρατήρησα ότι ο λογος επεξεργαστή και μνημών πρέπει να είναι 1:1 για μέγιστη απόδοση.Ετσι ο τετρα έχει ταχύτητα 2,4=9*266. Εγώ σκέφτομαι λοιπόν να τον πάω αρχικά στα 3=9*333.Όμως έτσι σε καμία περίπτωση οι μνήμες που λέω στα 1200 των οποίων το fsb είναι 600 δε φτάνουν σε αυτό το λόγο (266/600 και 333/600) και άρα πρακτικά μου είναι άχρηστες αυτές οι ταχύτητες.:115:

Παρακαλώ εξηγήστε μου αν σκέφτομαι σωστα γιατί δεν έχω ξανακάνει o/c και έχω προβληματιστεί αρκετά:087: :087:

Σε εναλλακτική περίπτωση σκέφτομαι να προτιμήσω τις crucial ballistix 1066::098:

www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=964506

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.