Jump to content

Spyrus

Premium Members
  • Posts

    4.180
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Spyrus

  • Γενέθλια 02/07/1977

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    PC,Athletics
  • Επάγγελμα
    Electrical Engineer

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Spyrus's Achievements

  1. Spyrus

    Corsair HS60 Pro Surround Headset Review

    Και κάτι ακόμα: ρώτησα διαφορές μεταξύ ΗS50 και HS50Pro και μου είπαν ότι το μικρόφωνο στο Pro έχει noise cancelling. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά στα specs που έβλεπα στο site της Corsair, φαίνεται να είναι διαφορετικό το μικρόφωνο (από τα Ohm του) αλλά και τα δυό μοντέλα λένε για Noise cancelling...
  2. Spyrus

    Corsair HS60 Pro Surround Headset Review

    Να πω και εγώ κάτι από προσωπική εμπειρία: Έχω τα HS50 (όχι τα pro). Μίλησα με την Corsair και ρώτησα αν η usb soundcard που πουλάνε χώρια είναι συμβατή με το HS50 και μου είπαν όχι (αν είναι δυνατό). Επειδή το λάπτοπ μου έχει άθλια κάρτα ήχου, είπα ότι θα μπορούσα να αναβαθμίσω την ποιότητα. Το μόνο κακό είναι ότι τα μεταφορικά είναι 20 ευρώ οπότε πάμε στα 30. Με τα ίδια λεφτά τελικά πήρα μία άλλη κάρτα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω απόλυτα πάντως από το review είναι αν το usb σαν απόδοση είναι το ίδιο με την κάρτα ήχου που χρησιμοποιήσατε στα HS35 μιας και κατάλαβα ότι HS35+onboard == HS60+usb Πιστέψτε με έψαξα πολύ να βρω κάρτα ήχου (εκτός Soundblaster) που να έχει μονό 3.5mm pin To rtings έχει κάνει σύγκριση μεταξύ usb HS60 και απλά HS50 και σύμφωνα με κάτι σχόλια, φαίνεται ότι το usb ρίχνει λίγο την ποιότητα από την κάρτα ήχου που χρησιμοποίησαν με το HS50. Οπότε αν μπορείτε να συγκρίνετε με μια άλλη κάρτα ήχου (onboard) θα ήταν καλό.
  3. Έχω IDE καλώδια (sleeved), βίδες και ανεμιστηράκια έως 12mm για όσους έχουν tower. Περιοχή Ζωγράφου - μετρό Αμπελόκηποι.
  4. Spyrus

    Laptop και ακουστικά

    Κάνε mute το mic να δεις αν βελτιώνεται.
  5. Γιατί όχι ασύρματο; Χτες αγόρασα αυτό και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και επίσης πρώην κάτοχος μηχανικού το οποίο το δίνω λόγω θορύβου πληκτρολόγησης Αυτό που προτείνω είναι πολύ ήσυχο και με μικρή διαδρομή του κουμπιού
  6. Spyrus

    Gaming Headset

    Οι usb κάρτες ήχου έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου λόγω του ότι τραβούν τα αρχεία για επεξεργασία εκτός του λαπτοπ/κουτιού.
  7. Spyrus

    Xiaomi Mi Band 2

    Μέσω κινητού το κάνει να γράφει συνέχεια (εικονίδιο run)
  8. Spyrus

    Xiaomi air 13.3 - γνωμες?

    http://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Mi-Air-13-3-inch-Notebook-Review.180561.0.html
  9. Spyrus

    Hp pavilion dv6000

    Αν είναι σαν το 6187ea που έχω, με 2.0GHz διπύρηνο, το έχω με 4GB (βλέπει το chipset τα 3) και έναν SSD 80GB Intel και είναι αξιοπρεπές για νορμάλ δουλειές. Βέβαια με GeForce Go 7400 δεν μιλάω για νέα παιχνίδια. Λειτουργικό 7χ64 (δοκίμασα τα Win10 αλλά κόλησε το touchpad μετά από uninstall του driver και το ξαναγύρισα σε 7)
  10. Spyrus

    Αγορα φθηνού laptop

    Νομίζω έναν I3 θα ήταν καλύτερα και στα 4-8GB θα είσαι οκ. Γύρω στα 500 ευρώ θα περίμενα ως τιμή (Dell, Lenovo, Asus, HP)
  11. Spyrus

    Καρτα ηχου, αξιζει?

    Θα μπορούσες να πάρεις μια εξωτερική κάρτα ήχου (USB), πολύ καλύτερη ποιότητα ήχου. Κάτι σε Asus/Creative
  12. Spyrus

    Ηχεία έως 150€

    Κοίτα για Edifier, έχω αυτά της υπογραφής και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
  13. Spyrus

    Laptop για Software Development

    Εγώ έχω πάρει Clevo από Γερμανία (πριν τα CC) αυτό της υπογραφής, από την XMG. Δίνουν δύο χρόνια εγγύηση και σε περίπτωση που σου χαλάσει κάποιο περιφερειακό, και αποσυνδέεται εύκολα (π.χ. hdd, bluetooth/wifi adapter, ram) στέλνεις μόνο αυτά για έλεγχο, αλλιώς όλο το Laptop με δικά σου μεταφορικά. Η εταιρεία φέρνει τα τελευταία Clevo πολύ πιο γρήγορα από το Πλαίσιο, που ακόμα πουλάει τα παλιά στην ίδια τιμή.
  14. Spyrus

    Rise of the Tomb Raider

    Για το Laptop της υπογραφής που έχει GTX 860M για 1080p τι settings προτείνετε; Μάλλον αποκλείεται να τα παίζει όλα full ε; (CPU + RAM είναι οκ πιστεύω)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.