Jump to content

psygreg

Premium Members
  • Posts

    841
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About psygreg

  • Γενέθλια 01/01/1980

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

psygreg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. psygreg

    1.0 Gbps και κάρτα δικτύου

    https://www.amazon.com/Generic-HG8546M-wireless-function-801-11BGN/dp/B075F2QWQZ
  2. psygreg

    1.0 Gbps και κάρτα δικτύου

    Μάλλον παίζει να έχεις δίκιο, θα το τσεκάρω το συντομότερο. https://www.info-world.gr/products/telephony-&-networks/networking/modems-routers/huawei-hg8546m-gpon-ont-1x-sc/upc-1x-ge-3x-fe-1x-pots-1x-usb-wifi10119915.html εδώ το δείχνει με 1 GE & 3 FE lol http://www.hua-network.com/products/huawei-onu-zte-onu/huawei-hg8546m-4fepots2wifi-gpon-ont/
  3. Αγαπητοί, έχω το Huawei HG8546M , το οποίο υποστηρίζει στην LAN 1 θύρα ταχύτητες μέχρι κι 1 Gbps καλώδιο Cat6 UTP κάρτα δικτύου Intel 82579V Gigabit, που στηρίζει Link Speed και 1.0 Gbps Full Duplex σύνδεση 100 Down / 100 up ...και παρ'ολα αυτά, είτε το έχω στο Auto Negotiation, είτε το γυρίζω manually στο 1.0 Gbps (στα properties της κάρτας) δεν αναγνωρίζει την συγκεκριμένη επιλογη (σαν να μην βρίσκει ανταπόκριση) δοκίμασα και με Cat 5e καλώδιο και με ένα άλλο καινούργιο Cat6 και τζίφος. Σκέψεις τι να φταίει?
  4. Early Access προς το παρών στο Steam και Release 11 Μαίου https://neocoregames.com/en/games/warhammer-40k-inquisitor-martyr Diablo 3 meets 40k
  5. Site : https://lastepochgame.com/ 17 Απριλίου στο Kickstarter. Είναι σε φάση pre-Alpha και Demo διαθέσιμο.
  6. psygreg

    Wolcen: Lords of Mayhem (ex-Umbra)

    Απαντήσεις σε ερωτήσεις μου
  7. psygreg

    Lost Ark

    wow ακόμα τίποτα για global release
  8. psygreg

    Wolcen: Lords of Mayhem (ex-Umbra)

    Μόλις χθες το "ανακάλυψα", πλέον έχει αλλάξει όνομα και ως site έχει το https://wolcengame.com/home/ πολύ δυνατό αλλά δυστυχώς ακόμα σε Alpha..
  9. psygreg

    PowerLine (Κατανάλωση ρεύματος)

    Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις!
  10. psygreg

    PowerLine (Κατανάλωση ρεύματος)

    Που μπορώ να το δω αυτό?
  11. psygreg

    PowerLine (Κατανάλωση ρεύματος)

    όσο περίεργο κι αν ακούγεται, δεν έχω AC στο σπίτι!
  12. Αγαπητοί, έβαλα εδώ και λίγο καιρό PowerLines (1 ζευγάρι). Η απορία μου είναι η εξής : επιδράνε πολύ στην κατανάλωση ρεύματος ? ρωτάω γιατί μου ήρθε λογαριασμός που δεν δικαιολογεί το ποσό και η μοναδική προσθέση από συσκευές κατανάλωσης ρεύματος το τελευταίο διάστημα είναι τα PowerLine Thanks!
  13. psygreg

    Power button broken

    Τελικά άλλαξα τα καλώδια που καταλήγουν στην μητρική μεταξύ Power & Reset, έτσι όλα καλά.
  14. psygreg

    Power button broken

    Το Σάββατο μετά από πολύ κόπο, πίεσα (ζόρισα για την ακρίβεια) το κουμπί στο κουτί κι άνοιξε. Εικάζω πως δεν θα ξανανοίξει από το συγκεκριμένο κουμπί. Με κατσαβίδι δεν δοκίμασα διότι εκεί που είναι χωμένο δεν βολεύει για βάλε βγάλε και το ψιλοφοβάμαι μην κάψει και τίποτα. Τα καλώδια που πάνε από το Power button στην μητρική είναι καθαρά, δεν έχουν ξεφτίσει. Άρα να αλλάξω τα καλώδια στην μητρική μεταξύ power και reset? Θα το δοκιμάσω μιας και το Reset είναι σαν καινούργιο, δεν το έχω πατήσει και ποτε χαχαχ και το κουτί δεν ξέρω καν τι μάρκα είναι λολ
  15. Αγαπητοί, Το Power Button του case τα έπαιξε, ευτυχώς το έχω ανοιχτό το PC ( το βάζω από το Σάββατο που δεν έχω power button σε sleep mode). Έψαξα τρόπους να γίνεται Power On το PC χωρίς το power button και βρήκα πως υπάρχει επιλογή στο BIOS "Power On by Keyboard" ή/και "Power On by Mouse" Δυστυχώς αυτή η επιλογή στο δικό μου BIOS δεν υπάρχει. Επίσης βρήκα και πως γίνεται αν βάλεις κατσαβίδι μεταξύ των pins στην μητρική. Αυτό δεν μπορώ να το κάνω διότι το Case είναι χωμένο σε τέτοιο σημείο που θα πρέπει να το βγάζω και να το βάζω συνέχεια συν του ότι αν το κάνω συνέχεια μπορεί να κάψει και τίποτα. Το να αλλάξω τα power cables μεταξύ Power & Reset Button ήταν η επόμενή μου επιλογή αλλά τα καλώδια είδα πως είναι κολλημένα στο case κι όχι Plug-in Υπάρχουν άλλες επιλογές ή πάω για νέο case? Κάτι άλλο μέσα από BIOS γίνεται?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.