Jump to content

GZERV

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

GZERV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. GZERV

    Laptop και ακουστικά

    Τελικά μάλλον φταίει το τροφοδοτικό... Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  2. GZERV

    Laptop και ακουστικά

    Το απενεργοποίησα απο την διαχείριση ήχου αλλα και πάλι τίποτα... Γενικά φαίνεται να περνάει ρεύμα παραπάνω στα ακουστικά.. Σε περίπτωση που το κάνω βίδες, τί πρέπει να κοιτάξω? έχει κάπου γειώσεις?
  3. GZERV

    Laptop και ακουστικά

    Βασικά το κάνει μόνο όταν είναι στην φόρτιση... Τί μπορώ να κάνω? είναι εκνευριστικό..
  4. Καλησπέρα σε όλους. έχω ενα μικρό πρόβλημα με το laptop, όταν συνδέω τα ακουστικά στην υποδοχή jack 3.5 για να ακούσω μουσική, μου φέρνει θόρυβο στα αυτια,(παράσιτα) και μόλις ακουμπάω τις παλάμες μου πάνω στο laptop σταματάει... τί μπορεί να συμβαίνει?
  5. Γεια χαρά σε όλους, προσπαθώ να βρώ drivers windows 7 για το laptop HP Pavilion g6 και δεν βρήσκω πουθενά... ουτε στο site της HP δεν βρήσκω... Τί να κάνω...??? Πιο συγκεκριμένα χάλασε ο σκληρός και τον αντικατέστησα... έχω μόνο το product key των windows του laptop...
  6. GZERV

    Αγορά κάρτας γραφικών

    Σε ευχαριστώ πολύ yanni. Με βοήθησες αρκετά. Θα το σκεφτώ και θα αποφασίσω.
  7. GZERV

    Αγορά κάρτας γραφικών

    Θα το τσεκάρω και για μεταχειρισμένη, απλά επειδή είμαι άσχετος φοβάμαι μήπως αγοράσω κάποια που δεν ταιριάζει με την μητρική, ή μήπως δεν είναι ικανή να τρέξει τα παιχνίδια που θέλω...
  8. GZERV

    Αγορά κάρτας γραφικών

    Ευχαριστώ πολύ. Στην μητρική θα ταιριάξει αυτή η κάρτα...? μήπως θα χρειαστούν bios update..?
  9. Γειά χαρά σε όλους. Θα ήθελα μερικές προτάσεις για να αγοράσω μια κάρτα γραφικών για την συγκεκριμένη μητρική: http://www.asrock.com/mb/Intel/G41C-GS/index.gr.asp Με ενδιαφέρει το gaming για να παίζω κυρίως WRC , PES κ.α. Το κόστος θα με βόλευε να μην ξεπερνάει τα 60€
  10. Γεια χαρά σε όλους. Έχω το tablet Dell venue 8 και θέλω να το μετατρέψω απο windows 8 σε android. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο? Υπάρχει κάποιο how to...? Ευχαριστώ.
  11. GZERV

    Πρόβλημα με splitter vga...

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Η μητρική είναι αυτή : http://www.asrock.com/mb/Intel/G41C-GS/index.gr.asp και απο οτι βλέπω και στον ίδιο τον υπολογιστή δεν έχει άλλες εξόδους... οπότε πάμε για κάρτα γραφικών... Αν μπορείτε προτείνετέ μου μια οικονομική κάρτα γραφικών για να κάνω την δουλειά μου. Να σημειώσω οτι δε με ενδιαφέρει το gaming... Υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζει το splitter μεγαλύτερη ανάλυση...?
  12. Γειά χαρά σε όλους. Καινούργιος στο forum. Πρόσφατα εγκατέστησα ένα VGA splitter 2 in 1 για να συνδέσω το pc σε 2 οθόνες. Το πρόβλημα είναι οτι όταν συνδέω το splitter μου χαλάει πολύ την ποιότητα της εικόνας και στις 2 οθόνες, ενώ όταν δίνω κατευθείαν καλώδιο vga σε 1 οθόνη τότε είναι μια χαρά η ανάλυση. 'Εχω δοκιμάσει να αλλάξω την ανάλυση της οθόνης απο τα windows αλλα δεν καλυτερεύει όποια ανάλυση και αν επιλέξω. Το pc δεν έχει κάρτα γραφικών extra..., έχει μόνο την απλή intel της mobo. Κάποια βοήθεια...?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.