Jump to content



Προβλημα με το start up των windows xp


kar4fl3x

Recommended Posts

βοηθεια ρε παιδια..καιγομε.

αναβω τον υπολογιστη μου και με βγαζει εκει που ζητα να διαλε3ω (user account) χωρις να ειχα ποτε..τελοσπαντον κανω εγω κλικ στο (user) με το ονομα μου και αρχιζει να κανει (load) για να με βαλει μεσα στα (windows) ενω εγω περιμενω να δω το (desktop) μου με τα προγραμματα μου πεταγετε ξανα στην ιδια σελιδα και ζητα να διαλε3ω (user account) ξανα, και αυτο γινετε ξανα και ξανα..ξερει κανεις τι γινετε?

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

το δοκιμασα και οταν αναβει με περνει στο ιδιο σημειο και αυτι τι φορα εχτος απο τον (user) μου εμφανιζετε ακομα ενας του (administrator) κανω κλικ και στους 2 αλλα τπτ δεν γινεται.. :022: οπως πριν..λιγο παραξενο δεν ειναι?

Link to comment
Share on other sites

Κάποιος ιός είναι. Το είχα πάθει και εγώ 4 χρόνια πριν. Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ με φορμάτ το έλυσα. Πήρα τον δίσκο και τον έβαλα σε pc με άλλα winxp και πήρα τα αρχεία μου "σκίζοντας" τους λογαριασμούς....:(

Link to comment
Share on other sites

και εγω το format σκεφτηκα σαν λυση!! τα αρχεια μου διλαδη μπορουν να σωθουν? ισως να μου λυπει καποιο file η κατι? απλα το εκανα shut down kai τιν επομενη ημερα εμφανιστηκε αυτο..τιν ιδια μερα ομωσ το εκανα restart 2 και 3 φορες και ολα κυλουσαν ομαλα..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.