Jump to content



9700 NT και VF1000


GVC

Recommended Posts

Καλησπέρες dudes!!Την συμβουλή σας!!Πήρα για τον cpu αυτό το coolerακι και για την vga αυτό.Όλα καλά για πρώτη φορα στα χρονικά με την συνεργασία μου με το πλαίσιο.Αλλα έχω ένα ερωτιματακι.Μέσα στην συσκευασία τα ψυκτρακια για τα chipακια ήταν 8 τεμάχια.Όμως η vga μου έχει 12 και ένα τις μνημης 13.Επόμενος από οτι καταλαβαίνετε είμαι 5 τεμάχια εκτος.Να βάλω αυτά τα 8 μονο και ένα εκ τον οποιον να το βάλω στην μνήμη?Η να ψάξω να βρω και άλλες ψυκτρουλες?Αν είναι να βάλω και άλλες ψυκτρουλες που μπορώ να τις βρω ετοιμοπαράδοτες,και όχι με την επιγραφή αναμένεται σύντομα?

Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα αν κατέβεις Στουρνάρη ή ακόμη καλύτερα αν πάρεις τηλέφωνο στο Πλαίσιο στη Ζαΐμη και τους ρωτήσεις για τέτοια χαλκουδάκια θα σου πούνε. Από την άλλη μελέτες ετών (ΛΟΛ) έδειξαν ότι καλύτερα να αφήσεις τις μνημούλες σου ήσυχες και να τους βάλεις το πολύ πολύ ένα ανεμιστηράκι να δροσίζονται

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.