Jump to content



audigy 2 και pci express


crmaris

Recommended Posts

μαλλον απο οτι διάβασα μα@@κια πρεπει να ρώτησα γιατι δεν νομίζω καν να μπαινει πάνω(δεν δοκίμασα καν). Ισως σε διαυλο pci-x να έπαιζε αν δουλεύει με 3,3 v. Παντος αν ξέρει κανεις τιποτα παραπάνω ας με διαφωτίσει.

Link to comment
Share on other sites

μηλας για 2 τελιος διαφορετικες θυρες ρε συ αλλο η pci και αλλο η pci-x εχουν τεραστια διαφορα σε πολλα πραγματα απο ρευμα μεχρι οτι μπορεις να φανταστεις(ιποδοχη mhz κτλ κτλ)

Link to comment
Share on other sites

εκανα ενα search τελικα και ειδα οπως αναφερω και παραπάνω οτι η pci με pci express δεν εχουνε καμια σχεση και εχουνε και hardware διαφορες αλλά pci-x και pci σαν hardware ταιριαζουνε και η pci-x εχει προς τα πισω συμβατότητα μόωο με τις pci καρτες που δουλεύουνε στα 3,3 v. Αυτά.. Βασικά δεν κούμπωνε η ρημάδα η audigy πάνω στις κατω pci του dfi ultra d λόγω των σωλήνων της υδρόψυξης που περνέναι από εκεί γιαυτό ρώταγα αλλά τελικά την ζόρισα και μπήκε :)

Link to comment
Share on other sites

ειναι αλλά για pci που παίρνουνε 3,3 volt. Υπάρχουνε και pci που δουλεύουνε με 5 αν θυμάμαι καλα με τις οποιες δεν ειναι συμβατό το pci-x. To θέμα ειναι ομως οτι επικρατεί και θα επικρατήσει ο pci-express οποτε η συμβατότητα κανει φτερά.

Link to comment
Share on other sites

Καταλαβα. Ονειρα θερινης νυκτος δηλ η συμβατοτητα. Νομιζα οτι το pci-express ηταν μονο για καρτες γραφικων και οτι το pci-x για τις υπολοιπες (ηχου, τηλεορασης κτλ).

Οι πιο παλιες ειναι 5v? Ρωταω γιατι εχω μια ηχου και tv σχετικα καινουριες, οποτε δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα.

Link to comment
Share on other sites

αλλες ειναι 3,3 και άλλες 5 . Νομιζω οι πιο καινουριες καρτες ειναι 3,3. Κοιταξε όλες οι καινουριες μητρικές έχουνε ακομη έστω 2 pci απλες θύρες πάνω τους. Πιστεύω θα πάρει ακομη καιρό μέχρι να καταργηθεί εντελως ο δίαυλος pci.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.