Jump to content

Κλεισιμο Οθόνης και συνεχη restart

casper9

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για ένα προβλημα που έχω.

Ενω το pc λειτουργούσε κανονικά, αποφάσισα να κάνω ενα φορματ και να ξαναπεράσω τα windows xp. Απο κει και πέρα άρχισαν τα προβλήματα, μπαίνει στα windows και μετα απο 10-20 λεπτα ή οταν δουλευει με ένα βαρυ πρόγραμμα η οθονη μαυρίζει και δεν ανταποκρίνεται ενω ο υπολογιστης λειτουργει κανονικά, αλλες φορες κανει restart. Aκόμη μια δυο φορες μου έβγαλε κατα μηκος της οθόνης 3 κάθετες γραμμές πάχους 4-5 cm σε όλη την οθόνη. Δοκιμασα memtest και εβγαλα μια μια τις μνημες ραμ που εχω αλλα το προβλημα ακομη... Τελος δοκιμασα και έβαλα μια παλια Tnt 2 που είχα και ο υπολογιστης τώρα λειτουργεί μια χαρά.

Αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως γίνεται ο υπολογιστης να λειτουργούσε κανονικα και μετά απο ενα φορματ να προέκυψε αυτο το προβλημα. Η κάρτα ειναι μια ati radeon 9600xt. Χάλασε η κάρτα και αν εγινε τελικά αυτο πώς δούλευε πριν μια χαρά; Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να χάλασε η κάρτα αφου ούτε overclock της έκανα όυτε και ποτε την έχω πειράξει. Θα ήθελα παρακαλώ τη γνώμη σας!

Οι drivers της καρτας που εβαλες ειναι οι ιδιοι ακριβως με αυτους πριν το format? Γιατι ετσι οπως τα λες καπου εκει γυρνα το προβλημα

Εκανα δυο φορες φορματ γιατι στην αρχη νομιζα οτι εφταιγε καποιο προγραμμα ή drivers. Την μια φορα εβαλα τους τελευταιους απο το ιντερνετ και την δευτερη απο το cd που ειχα, οταν αγορασα την καρτα. Αλλα και στην μια και στην αλλη περιπτωση τα αποτελεσματα ηταν τα ιδια.

Ακριβώς το ίδιο είχα πάθει και εγώ! Ξέρει τι ήταν τελικά? Είχε κουνηθεί η κάρτα από την pci express..... Την έβγαλα και την ξαναέβαλα και τώρα δουλεύει κυριλέ. Για δοκίμασε το και εσύ...

Το εκανα και αυτο αλλα χωρις κανενα αποτελεσμα. Μεχρι και την μπαταρια του Bios εβγαλα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.