Jump to content

beisnikos_spi

Premium Members
  • Posts

    668
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by beisnikos_spi

  1. beisnikos_spi

    Watercooler's Gallery

    Komos ωραίος απλώς μάζεψε λίγο τα SATA γιατί χαλάνε το όλο σύνολο.
  2. beisnikos_spi

    Post your desktop!!

    Δεν έχω απίστευτο φόντο? MadCatMk2 Κατέβασε το καινούριο NetBeans, τα σπάει...
  3. beisnikos_spi

    Watercooler's Gallery

    Καινούριο κουτί το λένε και έχει πλοκάμια! :P:P
  4. beisnikos_spi

    Watercooler's Gallery

    pokemon640 τακτοποίησε τα καλώδιά σου λιγάκι, είναι κρίμα να είναι τόσο "μακαρονάδα"-like....
  5. beisnikos_spi

    Post your desktop!!

    Το φόντο δεν μαμάει? :Ρ
  6. beisnikos_spi

    Watercooler's Gallery

    από θερμοκρασίες είμαι κομπλέ! σε iddle το pc δουλεύει από 20-35 αναλόγως την εξωτερική θερμοκρασία και σε full load δεν το έχω πετύχει να ξεπερνάει τους 37 βαθμούς. Πολύ καλο το Mig Water 745. Έβαλα τον E6600, μια Sapphire Radeon X1900XTX οι μνήμες που έχω είναι προσωρινές Samsung απλές DDR2 στα 533 και η μητρική είναι η Gigabyte Ga-965P-ΔΏΣ. Τροφοδοτικό το Enermax Liberty 620 Watt. Σαν να μην δουλεύει. Δεν κάνει ΚΑΘΌΛΟΥ θόρυβο. PS: Υπάρχει και άλλο ένα ψυγείο στην 5.25" θέση (Aquabay M2) το οποιο δεν φαίνεται στις φωτό και πολύ καλά. Επίσης ο Raptor έχει τοποθετηθεί στην 5.25" θέση και είναι υδρόψυκτος. Ακριβώς από κάτω βρίσκεται ο Maxtor μου ο οποιος είναι ακριβώς επάνω από το μικρό ψυγείο οποτε δεν θερμαίνεται γιατί το φυσάει ο 12άρης ανεμιστήρας του ψυγείου. PS2: Το μεγάλο ψυγείο τοποθετήθηκε στον πάτο (ο οποιος κόπηκε με τροχό ώστε να εφαρμόζει στην τρυπα) όπως φαίνεται στις φωτό, επειδή δεν υπήρχε άλλο μέρος στο κουτί όπου να χωράει και να μην εμποδίζει ιδιαιτερα.
  7. beisnikos_spi

    Watercooler's Gallery

    Το νέο μηχάνημα της υπογραφής μου: Γενική φωτό με το πλαϊνό καπάκι: Το μεγάλο ψυγείο τοποθετήθηκε στον πάτο μετά από κόψιμο του κουτιού: Ο ανεμιστήρας της οροφής:
  8. beisnikos_spi

    Σχολια για τον Οδηγο Υδροψυξης

    Και άλλη μία ερώτηση: Αυτό το υγρό είναι καλό? Τί λέτε?? http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=WaterComponentCooling&cp_id=50927
  9. beisnikos_spi

    Σχολια για τον Οδηγο Υδροψυξης

    Γειά σε όλους!! Θέλω να κάνω μία ερώτηση σχετικά με το υγρό της υδρόψυξης: Αν χρησημοποιήσουμε παραφλού (από αυτό που παίρνουμε στα βενζινάδικα) και δεν το αραιώσουμε, το σύστημα κυνδινεύει??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.