Jump to content



Πρόβλημα στη σύνδεση DVI-HDMI σε games


viper1442169065

Recommended Posts

Συγκεκριμένα το πρόβλημα εμφανίστηκε στο COD4.

Το game έχω και στα 2 pc μου.Στο pc με την 6800gt που το έχω συνδέσει με dvi-hdmi με την lcd μου γίνεται αυτό.Στο άλλο pc με την 7900gto και το κανονικό μόνιτορ τρέχει κανονικά.

Εμφανίζεται το πρόβλημα με το που περνάει το εισαγωγικό video, και βγαίνει η οθόνη που σου λέει να γράψεις το nickname,σκάει 1 παραμόρφωση και με πετάει στα XP.

Οκ με την 6800gt δεν περιμένω να το παίζω στο full, αλλά μου αρκεί να παίζει.Προφανώς κάτι παίζει με την ανάλυση του παιχνιδιού.Έλα όμως που δε με αφήνει να μπω στα Options για να ρυθμίσω ανάλυση.Ξέρετε καμιά εντολή για να το κάνω force σε άλλη ανάλυση?Δοκίμασα να αλλάξω resolution στο pc και από 1766 να το πάω στα 1024, αλλά το 1080i δε φεύγει.Με το που ξεκινάει το game, ξανά πάει στο 1080

Link to comment
Share on other sites

Μέσα στο config_mp.cfg (κάνε ένα back up 1st) βρήκα ένα seta r_mode "800x600" (δεν έχω το παιχνίδι κ βρήκα ενός άλλου το cfg) Aλλάζοντάς το λογικά θέτεις την ανάλυση που θες.Δες κ το cfg που είδα κ ψάξε στο google για cod4 tweaks να δείς κ τι άλλο να αλλάξεις για performance.

στο link ο τύπος έχει κάνει ήδη κάποιες αλλαγές.Μπορεις να κάνεις copy paste το κείμενο κ να βάλεις το δικό του αντί αυτού που έχεις.ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ BACK_UP TO DEFAULT CFG.

http://www.angelfire.com/games4/pya/config_mp.cfg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.