Jump to content



Πρόβλημα μετά από update bios?


istrios1442169073

Recommended Posts

Έχω τη μητρική της υπογραφής μου και αποφάσισα μετά από πολύ καιρό να κάνω update bios αφού είχα το 7.2 και είχε φτάσει στο 7.7. Πήγαν όλα καλά εκτός του ότι στην αρχική οθόνη όταν κάνει boot (κάτω από το μενού που σου λέει να πατήσεις CTRL-I για τις ρυθμίσεις Raid) μου βγάζει τώρα το εξής μήνυμα.

"Warning...Have option Rom can not be invoke (vendor id:8086h device id:109Ah)". Τι είναι πάλι αυτό?......Πάντως μετά κάνει boot κανονικά...

Link to comment
Share on other sites

Όταν έκανα την εγκατάσταση με το live update της msi είχε την επιλογή ccmos την οποία είχα ενεργοποιημένη. Μετά την εγκατάσταση όντως έκανε ccmos μια και τα έφερε όλα σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και έκανα ξανά τις απαραίτητες. Το μήνυμα το έβγαζε και πριν και μετά από τις αλλαγές των ρυθμίσεων. Πάντως όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά αλλά όταν βλέπεις ένα τέτοιο μήνυμα σε τρώει η περιέργεια αλλά και επιμονή να το φτιάξεις.

istrios added 27 Minutes and 12 Seconds later...

Το έλυσα τελικά και αναφέρω τον τρόπο εάν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα

Μέσα από το bios στην ενότητα Integrated Peripherals το Onboard Intel Lan Boot Rom το έκανα Disabled.:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.