Jump to content



Προβλήματα με LG1720P


lordelesar

Recommended Posts

Έχω την εν λόγω οθόνη και έχω δύο προβληματάκια. Κατ'αρχήν να πω ότι η οθόνη έχει ένα dsub και ένα dvi. Με το dsub είναι συνδεδεμένη με ένα εξωτερικό TV box και όταν αυτό είναι κλειστό με ένα PC. Στο DVI είναι άλλο PC το οποίο την χρησιμοποιεί σαν 2η οθόνη.

1ον: όταν είναι συνδεδεμένο το DVI, γυρνάει σαν default σε αυτό. Δλδ, αν ανοίξω την τηλεόραση (ή το αντίστοιχο PC), για να δω εικόνα πρέπει να πάω από το μενού της οθόνης και να το αλλάξω σε dsub analog. Το κακό είναι ότι αν δεν παίρνει σήμα στο dvi και μπει σε standby, τότε δεν μπορείς να μπεις στο μενού, οπότε δεν βλέπεις τπτ από dsub!

2ον: αν δεν ειναι συνδεδεμένο το DVI, δεν μπαίνει ποτέ σε standby! Ακόμα και αν κλείσει η τηλεόραση πχ, ψάχνει για σήμα στο DVI και εφόσον δεν έχει τπτ, απλά λέει check cable επ αόριστον...

Να σημειώσω ότι αυτό έγινε από την πρώτη φορά που συνέδεσα το DVI...

Καμιά ιδέα?

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασε στα options (hardware options) της οθόνης. Η δικιά μου έχει επιλογή για το ποιο να βλέπει ως default ανάλογα με τα video detect.

Δυστυχώς δεν έχει...Το έχω ψάξει.

Ούτε το factory reset έκανε κάτι...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.