Jump to content



ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΕΜΑΤΟΣ


bluesattack1442169183

Recommended Posts

Γεια σας παιδια και Χρονια πολλα !!

Θα ηθελα να ρωτησω κατι.Παραγγειλα τηλεφωνικα απο το Πλαισιο και ηχεια και τους ειπα οτι θα τα πληρωσω αντικαταβολη...και ενω στην πρωτη μας επικοινωνια δεν υπηρξε καποιο προβλημα τωρα με πηρανε τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν μπορει να γινει κατι τετοιο γιατι μενω επαρχια (ΚΟΡΙΝΘΟΣ) και οτι πρεπει να παω να τα προπληρωσω αν καταλαβα καλα σε τραπεζα..

Εσεις τι λετε ?

Βεβαια υπαρχει ενα ιστορικο εδω περα...ειχα παραγειλει μια φορα τηλεφωνικα κατι πραγματα...με ειχαν διαβεβαιωσει οτι θα ερθουν σε δυο μερες (μια που τα ηθελα για επαγγελματικη χρηση και τα βιαζομουνα )και εγω ακυρωσα την παραγγελιατηλεφωνικα οταν αυτα δεν ηρθαν στις δυο μερες μεσα.Σε τηλεφωνικη συνομιλια τοτε με καποιο υπαλληλο μου ειχε πει οτι η παραγγελια ακυρωθηκε...τα πραγματα ομως ηρθαν μετα απο καποιες μερες μεσω ταχυδρομειου και σταλθηκαν πισω (αφου εγω ηδη ειχα αγορασει εντωμεταξυ απο αλλο τοπικο μαγαζι)

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ...ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ? Η ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΑΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗΣ ....ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ !!

Link to comment
Share on other sites

Δες αν τα έχει τα ηχεία σου το e-shop το οποίο στέλενει παντού με κούριερ όσο μεγάλο και αν είναι το δέμα.

Μακαρι να τα ειχε τα altec το e-shop...δεν θα καθομουνα να ασχοληθω με τους ακατανομαστους....αλλα δεν πειραζει θα τα παρω απο αλλο μαγαζι ..απο μενα οι ακατανομαστοι του πλαισιου δεν προκειται να παρουν φραγκο...συν την φοβερη διαφημιση που θα τους κανω σε οποιον με ρωτησει..

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ...

Link to comment
Share on other sites

bluesattack Μην χαλιέσαι βρε παλικάρι !!! Απλός καμιά μεγάλη εταιρία δεν σέβεται πια τον πελάτη. Αμα δεν τα "πάρουν" απο εσένα , θα τα πάρουν απο άλλον... Το καλύτερο για μένα να βρείς ενα πιο μικρό μαγαζάκι και να κάνεις την δουλειά σου

Link to comment
Share on other sites

Tελικα μιλησα με εναν υπαλληλο και μου ειπε ευγενικα οτι αυτο ειναι οντως πολιτικη της εταιρειας οταν το δεμα ειναι ογκωδες , οπου τοτε ειναι απαραιτητη η μεταφορικη (τα Ελτα δεν στελνουν ) και η προπληρωμη του δεματος...

Ισως δεν επρεπε να βιαστω και να συννενοηθω καλυτερα με τον αλλο υπαλληλο τι ειχε γινει..αλλα απο την αλλη..αυτο ειναι δικη τους υποχρεωση νομιζω (οπως παραδεχτηκε και ο ιδιος ο τελευταιος υπαλληλος που μιλησα)...και δεν θα γινω και μαντης Καλχας να δω εγω τι χρειαζεται...εκτος οτι δυστυχως ειμουν και προκατελλειμενος απο το τελευταιο περιστατικο οπου μου ειχε γινει και ''παρατηρηση'' γιατι δεν παρελαβα το δεμα (μαλιστα...αντι να ζητησουν και συγνωμη ...που το εστειλαν καθυστερημενα))

Αυτα απο το Πλαισιο...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.