Jump to content



ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ


kapripar

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΑΓΟΡΑΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΚΤΥΠΩΤΗ EPSON ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΕΛΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΚΤΥΠΩΤΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΚΤΥΠΩΤΗ CANON) ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ? ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΕΛΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΗΣΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΤΩ

Link to comment
Share on other sites

ολοι οι νεοι εκτυπωτες εχουν στα μελανια τους τσιπακι.

Αυτο ειναι απορροια της "ανακυκλωσης"

Δλδ. με την υπογραφη της συμβασης του Κυοτο υποχρεωθηκαν ολες οι εταιρειες εκτυπωτων να κανουν τα μελανια τους επαναγεμιζομενα. Ομως ετσι θα εχαναν ενα τεραστιο κερδος απο τα μελανια αφου τους εκτυπωτες τους πουλανε πολλες φορες με ζημια.

Και η λυση απλη. κλειδωσαν τα μελανια. ακομα και αυθεντικο μελανι να εβαζες δεν μπορεις να το ξαναγεμισεις αφου αναγνωριζει ποτε τελειωνει το μελανι που ειχε μεσα απο τις εκτυπωσεις που εχεις κανει και θα σου εβγαζε οτι θα χασεις την εγγυηση κλπ κλπ κλπ.

Παραγγειλε τα αυθεντικα ή δες αν υπαρχει καποιος τροπος να ξεκλειδωσεις τον εκτυπωτη. Ομως θα το καταγραψει στην μνημη του ο εκτυπωτης και σε περιπτωση σερβις ο θεος μαζι σου.

Κατα τα αλλα ειναι φιλικοι στο περιβαλλον και κουραφεξαλα......

Link to comment
Share on other sites

Εσύ φίλε μου μάλλον δε θα το έχεις αυτό. Υπάρχει μηδενιστής για τα μελανάκια των έπσον , που δουλεύει μια χαρούλα. Και είναι και πάμφθηνο. Αλλά αφού τα αγόρασες από έξω , παίζει και το ενδεχόμενο να έχουν βάλει ιμιτασιόν τσιπάκια που κι εμένα μου έχει τύχει να μην αναγνωρίζονται.

Μία πρόταση άμεσης πιθανόν λύσης. Από τα παλιά σου αυθεντικά μελανοδοχεία άλλαξε τα τσιπάκια και βάλτα ένα προς ένα στα καινούρια. Προσοχή μόνο γιατί κάθε τσιπάκι έχει κωδικό ειδικό για κάθε χρώμα. Οπότε ένα ένα άλλαξε τα τσιπάκια και ξαναβάλε τα νέα μελάνια (με τα αυθεντικά τσιπάκια μέσα)

Αν το πρόβλημα επιλυθεί τότε έχεις 2 πιθανές λυσεις. Είτε πας στο μελανά σου και του λες "καλά δεν τα δοκιμάζεις πρώτα?, μηδένισέ μου τώρα αυτά τα τσιπάκια" , είτε αγοράζεις μόνος σου το μηδενιστή.

Για λεπτομέρειες ή αν δε πετύχει μπορείς να ρωτήσεις και στο www.inkline.gr , από εκεί ψωνίζω εγώ για τους δικούς μου έπσον

@Βασίλη, δεν πολυπαίζουν αυτά που λες. Τα τσιπάκια σπάνε .Τα έπσον άνετα , τα κάνον δύσκολα(αυτά παρακάμπτονται).

Τα μελάνια ήταν αναγομώσιμα από παλιά. Πριν βγουν τα τσιπάκια.Η κάνον είναι η μόνη που έχει άσπαστα τσιπάκια, αν και από ό,τι ακούω κι αυτά σπάνε αλλά είναι πανάκριβο το μηχάνημα

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ισχύει για τους Canon σίγουρα , αλλά δεν έχς βρει ακόμα αυτό το ρημάδι το reseter.

Για EPSON το βρήκα ακόμα και στο Careffur κάπου στα 20 euro.

Αυτά που αναφέρει ο φίλτατος above ακολούθησα και εγώ και όλα προς το παρόν Ok.:033:

Link to comment
Share on other sites

To resetter των canon αν έχει ακόμη τόσα όσα μου είχαν σφυρίξει πριν κάνα μήνα και κάτι , το αγοράζεις μόνο αν έχεις βάθος απόδοσης της εένδυσης έτη, και εισαι και επαγγελματίας στην αναγόμωση.

Τώρα όσον αφορά στους έπσον , αν και έμεινα τελείως χαζός από αυτά που με πληροφόρησε ο κύριος inkine θα πω ότι μάλλον είμαι τελείως λάθος.

Φίλε κάπριπαρ πάρε επιβεβαιωμένες πληροφορίες από αναγομωτή, άνθρωπο δηλαδή που να κάνει αυτή τη δουλειά και μη παίνρει από αναγομωτές έτοιμα τα γεμισμένα μελάνια. Αν κι αυτός σου πει ότι πρόκειται για νέα μελάνια της έπσον με το νέο τσιπάκι, πας τα μελάνια σου πίσω και παίρνεις τα χρήματά σου.

Υπάρχει παράκαμψη για αυτά τα τσιπάκια αλλά δε τη θυμάμαι αυτή τη στιγμή.

ΥΓ τα πράγματα στους εκτυπωτές εχουν γίνει κουλουβάχατα από τότε που ασχολήθηκα για τελευταία φορά σοβαρά.

Πλέον έχει και η ΗΡ σταθερές θερμικές κεφαλές. Επίσης η Κάνον έχει και εκτυπωτές με κεφαλή ενσωματωμένη στα μελανοδοχεία.Η ΗΡ έχει βγάλει εκτυπωτές που στον καθαρισμό , το μελάνι δεν πετιέται αλλά επιστρέφει στο αντίστοιχο μελανοδοχείο (Jesussssssssssssssssssssssssss).

Βρήκα το εαυτό μου να προτείνει ΗΡ για φωτογραφικό εκτυπωτή και όσο μίλαγα στο τηλέφωνο μού έριχνα χαστούκια για να ξυπνήσω από τον εφιάλτη....!!!!!

Πού βαδίζει αυτός ο κόσμος.Το μόνο που μένει πια είναι η Επσον να βγάλει μοντέλο με την κεφαλή ενσωματωμένη στο μελανοδοχείο!!!!!

Πέτυχα εκτυπωτή με 130 ευρά που είχε ethernet, wifi και bluetooth...ΕΛΕΟΣ

Πέτυχα εκτυπωτή με touchscreen !!!!

Σε λίγο θα φοράνε και windows mobile 6....

@dominator, ήμουν έτοιμος να κάνω αναζήτηση μέλους με το όνομα above!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.