nycos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11, 2005 Yo,Ειμαι και εγω ενας σχεδόν ευτυχής κάτοχος μιας DFI Ultra-D (σχεδον γιατι περιμενω την courier), στην οποία θα μπει ενας AMD 3200+, οι μνημούλες μου και το πρόβλημα είναι στην κάρτα γραφικών.Δυσκολεύομαι γιατι ΔΕΝ παίζω παιχνίδια + τον οικονομικό λόγοΣκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω την πιο φτηνή PCI Exp την οποία εχω βρει στο Πλαισιο GeForce PCX 5300 - 128MB 'PCI Express --> 87.00 Εχει βρεί κανενας καποια εξίσου φτηνή?Αξίζει να παρω μια καλύτερη στα 130ε περίπου, που παίρνεις μια 6600? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grace Φεβρουάριος 11, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από nycos [Σήμερα, στις 21:08] Yo,Ειμαι και εγω ενας σχεδόν ευτυχής κάτοχος μιας DFI Ultra-D (σχεδον γιατι περιμενω την courier), στην οποία θα μπει ενας AMD 3200+, οι μνημούλες μου και το πρόβλημα είναι στην κάρτα γραφικών.Δυσκολεύομαι γιατι ΔΕΝ παίζω παιχνίδια + τον οικονομικό λόγοΣκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω την πιο φτηνή PCI Exp την οποία εχω βρει στο Πλαισιο GeForce PCX 5300 - 128MB 'PCI Express --> 87.00 Εχει βρεί κανενας καποια εξίσου φτηνή?Αξίζει να παρω μια καλύτερη στα 130ε περίπου, που παίρνεις μια 6600? Προκειμένου να πάρεις 87 ευρώ αυτή την κάρτα, περίπου 100 έχει η X600Pro πιστεύω. Μην τα λυπηθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 11, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 η πιο φτηνη θα ειναι η x300se ati. η πιο καλη για τα λεφτα τις σιγουρα θα ειναι η 6600 η απλη γιαυτα που θες να δωσεις. τωρα αν δεν την χρειαζεσαι για παιχνιδια τη να την κανεις την 6600? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Φεβρουάριος 11, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Σε αυτή την κατηγορια τιμης δηλαδη να προτιμήσω ΑΤΙ?Η πιο φτηνη σε ΑΤΙ στο Πλαισιο ειναι μια:EAX300 SE/T - 128MB 'PCI-Express' 68.00 EAX600 PRO/TD - 128MB 'PCI-Express' 125.00 γκρρρ δεν μπορω να αποφασίσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 11, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 γενικά αν δε σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια πάρε ότι πιο φτηνό βρεις σε PCIe, αλλά εδώ που τα λέμε μπορείς να πάρεις και μια PCI μεταχειρισμένη (5 π.χ.) κάρτα και να τελειώνεις (μπορεί να βέβαια αργότερα να μην έχει drivers για x64 αλλά λέμε τώρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Φεβρουάριος 11, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από enduracell γενικά αν δε σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια πάρε ότι πιο φτηνό βρεις σε PCIe, αλλά εδώ που τα λέμε μπορείς να πάρεις και μια PCI μεταχειρισμένη (5 π.χ.) κάρτα και να τελειώνεις (μπορεί να βέβαια αργότερα να μην έχει drivers για x64 αλλά λέμε τώρα) Συμφωνω για μεταχειρισμένη, οσο για τους drivers απλα λεω να ειναι nvidia οποτε να μην εχω προβλημα...θα παω στο πλαισιο για τον AMD 62 3200 οποτε μπορει και να παρω οποια βρω εκει... ετσι και αλλιως εδω Ηρακλειο δεν εχουν διαθέσιμο οποτε η δουλεια θα παει σίγουρα Δευτερα Τριτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Φεβρουάριος 13, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Κατι σαν να βρηκα, WinFast PX6200 TD στα 74εhttp://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=6595http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=161&lineid=1&act=2Τι λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 13, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Μιας και μιλάμε για PCIe ξέρετε κάποια μητρική που να έχει PCIe και 5 PCI απλές Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 13, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από nycos Κατι σαν να βρηκα, WinFast PX6200 TD στα 74εhttp://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=6595http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=161&lineid=1&act=2Τι λέτε? εντάξει κάπου εκεί πρέπει να κυμαίνεται και η X300 της ATI. για μένα είναι λίγο τσιμπημένες για αυτά που προσφέρουν αλλά έτσι και αλλίως δύσκολα θα βρεις κάτι φτηνότερο σε PCIeΑρχική απάντηση από schumifer Μιας και μιλάμε για PCIe ξέρετε κάποια μητρική που να έχει PCIe και 5 PCI απλές δεν υπάρχει συνήθως 2 το πολύ 3 PCI να έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nycos Φεβρουάριος 13, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από enduracellεντάξει κάπου εκεί πρέπει να κυμαίνεται και η X300 της ATI. για μένα είναι λίγο τσιμπημένες για αυτά που προσφέρουν αλλά έτσι και αλλίως δύσκολα θα βρεις κάτι φτηνότερο σε PCIe Τι προτεινεις? 6200 ή Χ300? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 14, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Ευχαριστώ πολύ έντου.Γιατί ρε μαμώτο μου ?Δεν μπορούσαν απλά να αντικαταστήσουν μία AGP -> PCIe. Κρίμα .Τέσπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 14, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2005 Αρχική απάντηση από nycos Τι προτεινεις? 6200 ή Χ300? εντάξει έτσι και αλλιώς αυτές οι κάρτες αξιοπρεπώς 3D δε θα παίξουν, πάρε όποια σου έρχεται φτηνότερη, έχει περισσότερα χρόνια εγγύηση και έχει το καλύτερο RMA π.χ. (δεν έχω υπόψιν μου καθόλου bench όμως) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.