Jump to content



Προσοχή στην Νvidia 8800GT 512 Twintech Απο Πλαίσιο.


malmsteenjl

Recommended Posts

Αγόρασα σήμερα την συγκεκριμένη κάρτα μιάς και είναι απο τις φτηνότερες για αγορά απο το κατάστημα (210)ΕΥρώ.

Εκτός απο την λιτή συσκευασία και τα "Βασικά" παρελκόμενα παρατηρώ ότι η κάρτα δέν έχει κάποιο σημείο που να επησημαίνει το Brand name της Twintech. και ότι ουσιαστικά είναι ή αρχική έκδοση εργοστασίου απο την nvida με τις 2 πρασινες (ή άσπρες ) λωρίδες.

Ψάχνωντας βρήκα αυτό σε σχετικό Forum που εξηγεί σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση.

Να επισημάνω και να επιβαιβεώσω ότι τα Serial number στο κουτί και στην κάρτα ταιριάζουν.

Δέν έχω κάποιο πρόβλημα, απλά σας ενήμερώνω προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Link to comment
Share on other sites

ου εξηγεί σε μεγάλο βαθμό την κατάσταση.

Τι εξηγεί βρέ Painkiller?

Ο τύπος στο e-pcmag λέει αερολογίες και δεν ξέρει τι λεεί...

Άμα το έιχε ψάξει λιγάκι, θα ήξερε πώς όταν η nVidia παράγει ένα νέο προϊόν, προς αποφυγή defective parts και για να μην βγέι καμία αρνητική κριτική/φήμη, δεν πουλάει πουθενά μόνο GPU, παραμόνο GPU και PCB μαζί και ο κατασκευαστής μπορεί να διαλέξει μόνο την μάρκα της μνήμης(τα ns είναι μη διαπραγματέυσιμα καθώς η nVidia το αποφασίζει)

Η εταιρία που φτιάχνει τα reference PCB είναι η Flextronics.

Μόλις περάσουν 2-3 μήνες και ένα προϊόν δεν θεωρείται πία "καινούριο", τότε η nVidia αφήνει ελέυθερα πρός πώληση τόσο GPU(ως ξεχωριστά κομμάτια) όσο και τα PCB που αφήνει κάθε εταιρία να φτιάξει τα δικά της...

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια πείτε του όποιος τον ξέρει...:D

Link to comment
Share on other sites

Εγώ όπως βλέπεις δέν τραγικοποιώ τα πράγματα.¨οπως ό τυπος στό άλλο φορουμ.

Αλλά δέν μπορεί να αγοράζεις την χψ μάρκα και να παίρνεις την εργοστασιακή.

Δηλαδή άν έπαιρνες ΑSUS ή κάποια άλλη και είχε μέσα την εργοστασιακή θα ήταν καλά???

Εγώ το αναφέρω πιο πολλύ για κάποιον που ενδιαφέρεται να αγοράσει την σχετική μάρκα, και τον αφορά. ΔΗλαδή να ξέρει τι παίρνει.

Τι εξηγεί βρέ Painkiller?

Ο τύπος στο e-pcmag λέει αερολογίες και δεν ξέρει τι λεεί

ΑΝ διαβάσεις και τα σχόλια των άλλων θα καταλάβεις.

Δεν καταλαβα ποιο ηταν το προβλημα παντως αφου ταιριαζουν το serial number σε καρτα και κουτι μπορει η Twintec να παιρνει τις καρτες τις ετσι απο την nvidia.

Το ξαναλέω δέν είχα κάποιο πρόβλημα άλλά όταν αγοράζεις ένα προιόν Χ απο τον κατασκευαστή Α υποτίθεται ότι θέλεις να είναι απο τον κατασκευαστή Α και όχι απο την μαμά εταιρία. Αυτό μπορεί να ενοχλεί μερικούς. για αυτό και το επισημαίνω.

Link to comment
Share on other sites

Τι εξηγεί βρέ Painkiller?

Ο τύπος στο e-pcmag λέει αερολογίες και δεν ξέρει τι λεεί...

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια πείτε του όποιος τον ξέρει...:D

ακριβώς αυτό... δεν φτάνει που του άλλαξαν οι άνθρωποι την κάρτα χωρίς να έχει τίποτα... δεν φτάνει που του έδωσαν τα λεφτά πίσω... ζηάει και τα ρέστα... έπρεπε να την έχει πάρει από eshop και θα τον έβλεπα...

στο τρελάδικο θα τον έστελναν!!! :120: :043: :043: :043:

Link to comment
Share on other sites

αυτη τη καραμελα με τις asus δεν την καταλαβαινω εγω...

παντα αγοραζουμε τη φτηνοτερη μιας και ολες ειναι ιδιες,ερχονται ιδιες απο nvidia,τελοc! εκτος αν εχει περασει καιρος και βγαινουν οι "αλλαγμενες" απο καθε την καθε εταιρια, με αλλο συστημα ψυξης,οπου εκει ναι υπαρχει διαφορα..

καλα κανεις και το αναφερεις παντως,γιατι μπορει να νομιζει κανεις οτι τον δουλεψαν και του εδωσαν καμια ..ελαττωματικη.οσες περισσοτερες φορες ακουγεται,τοσο καλυτερα..

Link to comment
Share on other sites

Όπως και να έχει το πράγμα, έχουν κάθε δικαίωμα να ανησυχούν οι φίλοι μας.Τόσα ακούμε κάθε μέρα.Πλήρωσαν για Twintech, θέλουν Twintech...Επίσεις μπορεί η ημιμάθεια να είναι χειρότερη από την αμάθεια, αλλά από την ημιμάθεια περνάμε στην γνώση.Μερικοί δεν έχουν χρόνο να το ψάξουν περισσότερο, ίσως και να μην θέλουν.Γιαυτό υπάρχουν και τα forum για να μας λύνουν κάθε απορία.Μία απάντηση στο θέμα πιστεύω ότι είναι αρκετή.Τα υπόλοιπα σχόλια του στύλ και τι έγινε, για το φίλο μας πιστεύω ότι είναι περιττά.

Link to comment
Share on other sites

και η gigabyte ετσι τις δινει! την gts που πηρα την δινει με αυτοκολητο το οποιο εβγαλα γιατι ηταν στραβοκολλημενο κ το ισιωσα, οταν το εβγαλα λοιπον δδεν φαινοταν πουθενα gigabyte και τι σημαινει αυτο δηλαδη? να παω να τους πω οτι ειναι reference και βαζουν αυτοι το αυτοκολητο? πλεον μονο το software αλλαζει , αυτο εχω καταλαβει εγω...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.