Jump to content



Image Σκληρού Δίσκου


qwerty

Recommended Posts

Λοιπόν το ερώτημα μου είναι το εξής . Έχω στήσει ένα pc για λογαριασμό ενός φίλου και θέλω να πάρω ένα image του σκληρού για πάν ενδεχόμενο , αυτό όμως που θέλω να κάνω είναι ότι μέσα στο image να μην υπάρχει το πρόγραμμα με το οποίο πήρα το backup. Δηλαδή θέλω κάτι σαν αυτό που έχουν οι επώνυμη φορητοί που όταν κάνεις backup από το partition του σκληρού δεν σου δείχνει το πρόγραμμα με το οποίο έγινε το backup . Έχω το Acronis true image 11 ξέρει κανείς αν μπορώ με αυτό να κάνω αυτό που θέλω ? Ευχαριστώ .

Link to comment
Share on other sites

:001: τότε έχεις απόλυτο δίκιο!!!

Θα το κοιτάξω και θα σου πω...Να υποθέσω ότι το να σβήσεις απλά το πρόγραμμα αφού κάνεις το backup δεν σε καλύπτει ε; (εννοείται με youruninstaller για να αφήσεις τα λιγότερα δυνατά ίχνη)

Link to comment
Share on other sites

Norton Ghost bootable σε cd.

Ακόμα καλυτερα δοκίμασε το Hiren's Boot CD.

Πρέπει να ειναι στην 9.3 εκδοση τωρα.

Αφου μπουτάρεις απο dvd-rom.θα επιλέξεις

clone tools και μετά Norton Ghost.

Στις επόμενες επιλόγες έχει να επιλέξεις πως θα γινει το ghost.

Θα Πατήσεις normal ghost.

Τότε σε βάζει στο Μενου και κανεις ghost ακολουθωντας τα βηματα.

Αμα δεν σου δουλέψει με το hiren's αλλα ουτε με το cd του Norton Ghost

τότε χρησιμοποιησε την εκδοση του Norton Ghost για δισκέτα.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια σας . είδα ότι βγήκε το Hiren’s BOOTCD 9.4 . Το θέμα είναι από που μπορούμε να το κατεβάσουμε γιατί στη σελίδα του δεν βρήκα πουθενά download εκτός και αν στραβώθηκα http://www.hiren.info/pages/bootcd

Link to comment
Share on other sites

Τελικά βρήκα τη λύση με το Acronis , η διαδικασία ήταν πολύ πιο εύκολη από αυτό που σκεφτόμουνα και πρέπει να ομολογήσω ότι με βοήθησε το post του sonic που έλεγε για το live cd , με αυτό τελικά η δουλειά έγινε γρήγορα και άκοπα. Σας ευχαριστώ όλους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.