Jump to content



X1300 Crossfire - Εντυπώσεις....


Greek

Recommended Posts

Ξέρω ξέρω , θα πείτε δεν άξιζε τον κόπο και καλύτερα μια καλή κλπ κλπ....

ΒΑσικά μαζί με μια αναβάθμιση που έκανα στο συστημα μου (απο Athlon Xp 2700 σε Intel 4500 ) φρόντισα να πάρω μητρικη που να υποστηρίζει 2 PCi-E μιας και είχα 2 διαθέσιμες από την εταιρεία.

Οι Χ1300 που έχω είναι 2 ταπεινές κάρτες με παθητική ψύξη και αν θυμάμαι καλά 128ΜΒ κάθε μία αλλα με DualHead και οι 2.

Στην πράξη τώρα....

Το λειτουργικό τις αναγνώρισε αμέσως και τις 2 και μάλιστα χωρία κανένα πρόβλημα. Μάλιστα επειδή έχω και 2 οθόνες τις οποίες έχω ενώσει στην βασική κάρτα το σύστημα απο μόνο του έχει αναθέσει μια οθόνη σε κάθε κάρτα ενω έχω δυνατότητα να βάλω μέχρι 4.

Στην ουσία το κέρδος που έχω είναι ότι κάθε κάρτα διαχειρίζετε μια οθόνη με αποτέλεσμα να μπορώ άνετα να παίζω παχνίδι στην μια και να βλέπω video στην άλλη χωρίς κανένα πρόβλημα.

Απλα απλά επειδή οι κάρτες είναι low-midrange ή απόδοση στην ανάλυση δεν είναι αυτή που θα έπρεπε στα παιχνίδια αλλά εδώ που τα λέμε δε με πειράζει αν δεν παίζω σε full details.

Επίσης επειδή και οι 2 εχουν παθητική ψυξη το μηχάνημα είναι τελειως αθόρυβο....

Link to comment
Share on other sites

Δε νομιζω και μένα Π35 εχει και παιζει μια χαρα......

Οπως εγραψα και ποιο πανω,σε αλλα παιζει ενω σε αλλα οχι.Η amd στα specs του crossfire αναφερει οτι θελει 2χ16 pcix για να παιξει σωστα,και το p35 δεν εχει αυτην την δυνατοτητα.

Link to comment
Share on other sites

ντάξει, τι απαιτήσεις bandwidth να έχουν οι Χ1300 για να χρειάζονται κάτι παραπάνω απο την δεύτερη 4Χ pci-e του Ρ35? :)

προφανώς αυτό που γράφει η AMD/ATI για το x-fire είναι για high end vga's

Link to comment
Share on other sites

Μήπως η μητρική σου δεν υποστήριζε το 2ο pci-e σε χ16? Η Asus που έχω λέει ότι το υποστηρίζει ενώ πχ της Gigabyte οχι...

2o pci-e χωρίς να χρησιμοποιείται το πρώτο εννοείς? αλλιώς δε γίνεται σε Ρ35 καθώς δε το φτάνουν τα lanes για διπλό χ16 pci-e.. μόνο η ASUS είχε κάνει μια πατεντιά σε μια μητρική για διπλό χ8 pci-e με Ρ35 που απέδιδε πολύ καλά!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.