Jump to content



2 mainboards with 1 psu. is it possible?


Alfamoto

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα,

υπάρχει περιπτωση να βάλω δυο μητικες να δουλέψουν με μια φισα 24pin με κάποιο τρόπο? ξέρω ότι το green cable με ένα grnd γίνετε power on, αν αυτό λύνεται υπάρχουν άλλα προβλήματα?

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να κάτσεις να διακλαδώσεις ένα ένα τα 20 καλώδια του 20πινου ,εκτός και αν μπορέσεις να βρεις διακλαδωτή έτοιμο. Εγώ πάντως δεν έχω πετύχει. Αγοράζεις μία προέκταση 20πινου και αρχίζεις

Link to comment
Share on other sites

μπορώ να φτιάξω μια πλακέτα και να κουμπόωνουν οι δυο φισες + μια του psu αυτό είναι ευκολο, υπάρχει όμως πρόβλημα με τις τάσεις, φοβάμαι να μην τα κάψω όλα. δεν έχω πολυ βαθιες γνώσεις στα ηλεκτρονικά αλλα δεν θα έπρεπε να μπαίνουν ενδιάμεσα κάποιοι πυκνωτές?

Link to comment
Share on other sites

Αν υποθέσουμε ότι η τροφοδοσία είναι όπως το 220 στο σπίτι μας λογικά μπρώ να δώσω με ένα "πολύμπριζο" σε πολλές συσκευές, στο psu όμως με φοβίζει γιατί έχει πολλές τάσεις ακόμα και αρνητικές!!!

Υπάρχει κάποιος που το έχει κάνει με επιτυχία?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.