Danger Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2008 Οταν αγορασα το drive ολα ητανε μια χαρα...τωρα που εβαλα και 2ο δισκο πανω καιει ταδισκάκια (4.7) σε 40 λεπτα !:087: Εχω (σ)βήστα και nero 7.7.5.1 ...Το μονο που άλλαξα ειναι ο νεος δίσκος...αλλα τον αποσύνδεσα για να κάνω τη δουλειά μουκαι συνεχίζει να καθιστερεί τοσο πολυ..Παρακαλώ ακούω προτάσεις !(αν γίνετε σύντομα λόγω του ότι έχω μερικές ώρες μόνο στηδιάθεση μου :022: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Μάρτιος 17, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 αλλαξε drivers για τους ελενγκτες σατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stred Μάρτιος 17, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2008 μαλλον έχει μπεί σε pio mode αντί για ultra dma.. ψαξε να το βρείς στις ιδιότητες των controller στο hardware managment.. αν είναι έτσι με ενα uninstall - install των controllers μπορεί να φτιάξει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danger Ιούνιος 4, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2008 Ξανά στο προσκήνιο το πρόβλημα...mou leei supported DMA modes: UDMA 0-4, Current DMA mode: UDMA4.αυτά στο info tool του nero.:115: Αν του αλλάξω firmware θα αλλάξει λέτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.