gijo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2008 παιδια για αλλη μια φορα χρειαζομαι την βοηθεια σας.εχω την ενλογο καρτασε ενα συστημα με ενα πρεσσκοτ στα 3,2 gigabyte mobo kai 2 giga ramτο θεμα μου ειναι οτι δεν τρεχει η καρτα κανονικα.εξηγουμε χωρισ τον οδηγο τησ μπενει παραθηρα κανονικα.μολισ βαλω τον οδηγο μετα το παραθηρακι που λεει windows xp και πριν το καλωσ ορησατε σβηνει η οθωνη και δεν ξαναδιχνει τιποτα ενω τα παραθηρα ανηγουν κανονικα.σε ασφαλη λυτουργια αναβει κανονικα.εχω δοκιμασει πολα ccc αλλα και παλι τιποτα.τι μπορει να φτεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Μάρτιος 31, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2008 Τί τροφοδοτικό έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Μάρτιος 31, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2008 ena thermaltek 550 W ενα σατα 250αρι και ενα cdενα 9 και ενα 12 ανεμηστηρακιαεχω δοκιμασει και με ενα αλλο 500αρι που εχω δεν θυμαμε μαρκα το ιδιοκαι με ενα 350 παλι το ιδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Μάρτιος 31, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2008 Υπάρχει μία πιθανότητα να μην επαρκεί το τροφοδοτικό, γι' αυτό σε ρώτησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Μάρτιος 31, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2008 το φανταστικα οτι το ειπεσ για αυτοτο θεμα ειναι οτι την ολη φαση μου την κανει μετα που μου καηκε το μοβο μου ενα dfi και απο τοτε δεν λεει να δουλεψει σωστα σε κανενα μοβο σε ολα μου κανει το ιδιο πραγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
malmsteenjl Μάρτιος 31, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2008 Εγώ με 550W τροφοδοτικό δέν είχα πρόβλημα.το θεμα ειναι οτι την ολη φαση μου την κανει μετα που μου καηκε το μοβο μου ενα dfi και απο τοτε δεν λεει να δουλεψει σωστα σε κανενα μοβο σε ολα μου κανει το ιδιο πραγμαΜήπως λέω μήπως πήρε και ή κάρτα λίγο απο το κάψιμο της μητρικής?????Για εξετασέ την λίγο οπτικά για τίποτα αλλοιώσεις στην επιφάνεια αλλιώς στο SERVICE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Μάρτιος 31, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2008 δεν φενετε τιποτα οπτικα.αυτο θα κανω μαλον αχει ακομα εγκιηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Μάρτιος 31, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2008 Σε safe mode εχεις τα ιδια προβλήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Απρίλιος 1, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 οχι μονο την πρωτη φορα που θα μπω μετα την εγκατασταση του driver.αν μπω και δευτερη φορα κανει ακριβωσ το ιδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.