Jump to content



Ποια είναι η καλύτερη αγορά;


Nognir

Recommended Posts

Έχω κάνει μια νύξη και σε άλλα threads, αλλά θέλω να ρωτήσω το εξής:

Η 9600gt κοστολογείται στα 140ε. H 8800gt 512 με περίπου +10% απόδοση στα 180ε αξίζει καλύτερα σαν αγορά; Ή μήπως η καλύτερη αγορά και από τις 2 θα είναι μια 9800gtx που κοστίζει 260ε;

Με το Etasis 750W που έχω να θεωρώ το sli δυνατό και στις 3 περιπτώσεις;

Link to comment
Share on other sites

Και πάλι εξαρτάται. Κάθε πότε έχεις τη δυνατότητα για αναβαθμιση; Αν αλλάζεις συχνά ναι δεν λέει. Από οικονομικής άποψης, ποια κάρτα λες ότι θα αγόραζες πιο εύκολα; Για να το κάνω πιο "λιανά"... Προσωπικά, δεν έχω τη δυνατότητα να αναβαθμίζω ανά 6 μήνες ούτε καν ανά 1 χρόνο. Οπότε όταν παίρνω κάρτα γραφικών, προσπαθώ να είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να πάρω με τα λεφτά που διαθέτω για να μπορώ να παίζω και τα παιχνίδια μετά από 2-3 χρόνια έστω και σε 800x600. Αν όμως κάποιος κάνει αναβάθμιση ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τότε δεν λέει να πάρει τοπ μοντέλο κάρτα, αφού με 100-150 ευρώ ανά 8 μήνες ας πούμε, δεν πρόκειται ποτέ να έχει πρόβλημα στα 1280x1024. Γι'αυτό λέω είναι τελείως υποκειμενικό. Αν ήταν να συγκρίνουμε κάρτες ίδιας κατηγορίας τιμής τότε θα σου προτείναμε κάποια με βάση τις επιδόσεις. Όμως τώρα εξαρτάται αποκλειστικά από την δική σου κρίση, αφού μόνο εσύ ξέρεις τι αξία έχει το κάθε ευρώ για σένα.

Προσωπική άποψη πάντα...

Link to comment
Share on other sites

Κάπου διάβασα ότι έχει πρόβλημα με την ψύχτρα οπότε ή παίρνεις και μια μια aftermarket αν έχεις κάποιο πρόβλημα ή παίρνεις αυτή που λες ..

Οσο για την ποιότητα κατασκευής ................ίδιες είναι ....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.