Jump to content



Τροφοδοτικο Για Overclocking


stealth1442169213

Recommended Posts

Χρειαζομαι ενα τροφοδοτικο για να το βαζω επανω στα συστηματα που κανω overclocking γιατι σε αυτο που εχω τωρα(ενα noname 450Watt)η γραμμη των 12v πεφτει απο 12v σε 11.3v σε load.

Δεν με ενδιαφερει ο θορυβος,θελω να εχει μονη 12αρα και να μπορει να κραταει τα ρευματα σταθερα.

Θελω να ειναι απο 850-1000watt,θα επερνα το PC Power & Cooling 1000W Turbo-Cool SR αλλα 300 ευρω μου φαινονται πολλα,καποιο αλλο που να εχει την ιδια ποιοτητα αλλα να ειναι λιγο πιο φτηνο?

Candyman?

stealth

Link to comment
Share on other sites

Με βάσει αυτά που θες, δες τι προτείνω. Η λίστα ξεκινάει από το καλύτερο και τελειώνει στο.. "χειρότερο" (σχετικό είναι αυτό, όλα καλά είναι κατά την γνώμη μου).

Η 12άρα θα σου "πέφτει" είτε είναι μονή είτε όχι (εφόσον ζητάς φορτίο από αυτήν)! Δεν έχει νόημα να έχεις single ή independent 12v rails όταν μιλάς για τροφοδοτικά που έτσι κι αλλιώς δεν έχεις δει πρώτα πως διαχωρίζονται ή όχι οι τάσεις στο εκάστοτε τροφοδοτικό. Θέλω να πω ότι δεν είναι απαραίτητα καλύτερο ένα τροφοδοτικό με μονή 12άρα από ένα άλλο με "ανεξάρτητες", έχει σημασία η τεχνική προσέγγιση του κάθε κατασκευαστή στο ίδιο θέμα. Δεν είναι τόσο απλά... Γι'αυτό και έγραφα στο γνωστό guide ότι πρέπει να ξέρεις τι φοράει μέσα και πως έχει κατασκευαστεί ένα τροφοδοτικό.

Αν ψάχνεις με μονή 12άρα σώνει και καλά, τότε οι επιλογές σου μειώνονται αισθητά και προτείνω ανεπιφύλακτα Silverstone, αλλά είναι πανάκριβα (αλλιώς εναλλακτικά κοιτάς σε PC power & cooling που είναι... φτηνά!:p). Υπάρχουν και τα Be quiet (με splited 12v rails) αλλά γενικά κοιτάς σε συνδυασμό που θα σου βγει ακριβός (πολλά watt, μονή 12άρα).

1η επιλογή:

Toughpower 1000w ή το Tt Toughpower 1200w (φτιαγμένα από την C.W.T., έχουν ελάχιστα χρήματα διαφορά, και αξίζουν 100% τα λεφτά τους).

2η επιλογή:

Chieftec 1200w (rebranded από την Sirtec, είναι αρκετά καλό στα λεφτά του).

3η επιλογή:

Solytech 1000w EPS (manufactured by Deer electronics). Σαφώς υποδεέστερο από τα άλλα δύο αλλά όχι και του πεταματού, αν ψάχνεις κάτι οικονομικό με μεγάλο wattage. Πάντως αν θές σε 1000w σε τιμή κάτω από τα 200 ευρώ, προσωπικά εγώ θα κοίταγα καλύτερα το Chieftec (λόγω Sirtec).

Υ.Γ. Eγώ πάντως στην θέση σου θα προτιμούσα να έπαιρνα ένα Etasis 850w (νομίζω θα σου επαρκεί άνετα) ή αν ήταν να δώσω 200+ ευρώ, τότε θα έπαιρνα το Tt 1200w μακράν.

Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστω,

Το Chieftec εχει μονη γραμμη 12V?

stealth

Πρώτον ξαναδιάβασε το post μου, διότι μάλλον έχασες κάποια πράγματα που έκανα edit μετέπειτα...

Κατα δεύτερον έχω Links (όχι, δεν έχει ανεξάρτητη 12βολτη btw). Ξέρεις να κάνεις κλικ πάνω τους, έτσι; :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.