Jump to content



προβλημα με ηχο ή με ηχεια???


thanos21unoDK

Recommended Posts

καλησπερα παιδες εχω ενα προβλημα με τον ηχο..εκει που εχω σε μια συγκεκριμνη ενταση τα ηχεια σε ορισμενα τραγουδια και που ειναι στα κανονικα τους η ενταση χαμηλωνει και μετα ξαναπαει στα κανονικα του.αυτο οφειλεται οτι εχει καποιο προβλημα η καρτα ηχουν η στα ηχεια???η καρτα ηχου ειναι μια on-board απο την μητρικη..παντως για τα ηχεια εν νομιζω γιατι το κοιταξα και δεν ειναι γιατι εβαλα και το ακουστικα και κανει το ιδιο με την ενταση..τα Φωτα σας..

Link to comment
Share on other sites

αφου δεν σου απανταει κανεις, θα σου πω τα πιο προφανη...εφ'οσον τα ακουστικα τα συνεδεσες απ'ευθειας στην καρτα ηχου και οχι σε καποια υποδοχη των ηχειων, προφανως ειναι προβλημα απο την καρτα...για να βεβαιωθεις, συνδεσε στα ηχεια μια αλλη πηγη πχ mp3 player...ειχα παρομοιο προβλημα παλια, και εφταιγαν τα ηχεια(συγκεκριμενα το volume control-creative ηχεια).οταν λες ορισμενα τραγουδια, εννοεις στα ιδια στο ιδιο χρονικο σημειο?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.