Jump to content



ΠΡΟΒΛΗΜΑ με Nvidia 8800gtx


Recommended Posts

'Εχω την nvidia 8800gtx της gaintech το προβλημά μου ειναί οτι ενω χτες επαίζε κανονίκα μετα απο ένα restart που έκανα ενώ φώρτονε κανονικα τα windows και είχα κανονικά είκονα στην οθόνη όταν άνοιγε η επιφάνεια εργασίας η οθόνη μου ήταν κλειστη :022: ...Έκανα αρκετά restart... αλλαξα 2 καλώδια αλλα παλι τπτ..

Όταν ανοιξα το Pc σε ασφαλή λειοτουργία άνοιξε κανονικα απλά σε κανονική λειτουργια δεν μου δειχνει εικόνα μήπως εχει κανείς καμια ίδεα τι μπορει να φταίει?

p.s. Η καρτα εχει τουσ τελευταιους drivers που έχει βγαλει η nvidia στο site της

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον σε ασφλαή λειτουργία μπαίνει, μήπως έβαλες λάθος drivers της κάρτας γραφικών ή ανέβασες πολύ την συχνότητα? Όρισε χαμηλή συχνότητα/ανάλυση και δοκίμασε να μπεις κανονικά. Λογικά θα μπεις. Μετά ανέβασε σιγά -σιγά συχνότητα και ανάλυση και δες μέχρι που πάει? Εάν δεν μπει, δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τους drivers ή να κάνεις κανένα system restore.

Link to comment
Share on other sites

Απο safe mode κανε απεγκατασταση τους drivers και προσπαθησε να μπεις στα windows κανονικα.

Αν μετα την απεγκατασταση ολα δουλευουν δοκιμασε παλαιοτερη version drivers.

Θα τους βρεις εδω:

http://downloads.guru3d.com/

stealth

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.