Jump to content



Προβλημα με canon MP210


graphist83

Recommended Posts

Καλημερα,

Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με ενα πολυμηχανημα Canon MP210 το οποιο αρνειται πεισματικα να εγκατασταθει σε ενα PC με Vista Home 32bit. To εδωσα σε ενα πελατη μου ο οποιος μου το επεστρεψε και με εντολη της Intersys αντικατεστησα. Την επομενη ερχεται και με το καινουριο με το ιδιο προβλημα.

Εκανα τα εξης βηματα.Κατεβασα απο την Canon τον νεο οδηγο για Vista. Τον εγκαθιστω και περιμενω να κανει αναγνωριση ο εκτυπωτης την θυρα που ειναι συνδεμενος αλλα δυστηχως τα καταφερνει. Δοκιμαζω χειροκινητα ολες τις θυρες μια προς μια και δεν τυπωνει σε καμια απο αυτες. Πραγματοποιησα πολλες επανεγκαταστασεις restart κτλ αλλα τιποτα. Το ιδιο προβλημα υπαρχει σε 2 pc δικα μου με Vista και στου πελατη μου. Η Intersys αδυνατει να μου απαντησει αλλα θεωρω ανουσιο να παει για service καθως ξερω οτι ειναι θεμα οδηγου. Δεν μπορει και τα 2 το ιδιο προβλημα. Περαν τουτου φωτοτυπιες βγαζει κανονικα.

Εχουμε καμια προταση??

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.