Jump to content



TRUE120: Είμαι καλά τώρα ή να το ψάξω κι άλλο?


stred

Recommended Posts

Λοιπόν πρόσφατα έδωσα την abit ip35 pro και πήρα μια asus p5e (rampage flashed) γιατί επέρχεται crossfire στο μέλλον..

μαζί με την asus έρχεται και ενα ανεμιστηράκι που δε κούμπωνε λόγώ της ninja mini..

και αφού έκανα ενα σύντομο πέρασμα απο μια xigmatek s964 που στα 1.4v(3290mhz) είχα με τον Ε6300 full load 61-63C(ο ανεμιστήρας στο silent mode,1300rpm)..

πήρα σήμερα μια therm ultra 120 extreme.. βγάζω την μητρική, την βάζω πάνω με artic silver και αρχίζω το orthos(fan 12ari στα 1000rpm).. οπότε τι να δώ, θερμοκρασία 67C+..

με πιάνουν κάτι νέυρα για το mounting system της true120 μιας και η ψύχτρα γύριζε γύρω γύρω και αρχίζω και ψάχνομαι... τελικά εφάρμοσα αυτό(ροδέλα με τρύπα στη μέση):

img_0226.JPG

http://www.exoid.com/?page_id=94

και τώρα είμαι σε θερμοκρασίες στους 56C βαθμους στα 1000rpm (-11!! απο πρίν)..

λοιπόν ο προβληματισμός είναι αυτός.. επειδή τώρα δεν έχω βάλει artic silver αλλα την παστα που ήρθε μαζι με την true120 την οποία απο τα νευρα μου την πέταξα χύμα όπως να'ναι στον επεξεργαστή(δε κάνω πλάκα) σκέφτομαι αν αξίζει το κόπο να την ξαναβγάλω(γιατί είναι παίδεμα να την ξαναβάλω με τη ροδέλα,το ψιλοφοβάμαι) ή αν είμαι καλά απο θερμοκρασίες, εσείς τι λέτε?

2ος πρόβληματισμός είναι πως αρχικά μολις την έσφιξα με τη ροδέλα η ψύχτρα ήταν πολυ σταθερή και δε κουνιόταν με τπτ.. τώρα που άλλαξα ανεμιστηράκι (έβαλα ενα με pwr της arctic 800-1500rpm) πρόσεξα πως έχει χαλαρώσει πάλι.. τι στο καλό συμβαίνει? πάντως οι θερμοκρασίες είναι σταθερές(1000rpm).

Υ.Γ.1

ασχετο αλλά μητρική σαν την abit δεν υπάρχει, καλή και η asus αλλά κατι μικρολεπτομέρειες έδιναν αλλο αερα στην abit.. τουλ. η asus έχει boot menu...ας όψεται το crossfire.. βέβαια για να μην αδικώ και την asus έχει και αυτή πλεονεκτήματα,όπως πχ οτι με το loadline calibration δεν έχει vdroop.

Υ.Γ.2

ενα καλό που μου έκανε που έβγαλα την μητρική για να βάλω την TRUE120 είναι πως τώρα δουλευει η κάρτα τηλεοράσης χωρίς να απενεργοποιώ το jardware accelaration του directX.. είναι να τρελλαίνεσαι ώρες ώρες με τους υπολογιστές!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.