Jump to content


1 τροφοδοτικό στη μητρική και 2ο στη κάρτα γραφικών;


Powerfull

Recommended Posts

Πιθανόν να έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό... Ενδιαφέρομαι να χρησιμοποιήσω 2 τροφοδοτικά σε έναν υπολογιστή, όχι όμως για να συνδέσω δίσκους και drives στον ένα και τα υπόλοιπα στον άλλο, αλλά να συνδέσω το 1ο με τη μητρική και το 2ο με μια 8800GTX (και πιθανόν και με τα drives).... Γίνεται, ή θα κάνουν μπαμ; Και αν ναι πως; Με τις διάφορες τεχνικές που διάβασα σε διάφορα sites, ή με κάποιον άλλο τρόπο; Παρακαλώ απαντήστε μου μόνο αν γνωρίζετε από εμπειρία ή από γνώση, τυφλές υποθέσεις δεν βοηθάνε και πολύ. Επίσης θα παρακαλούσα να αποφύγουμε απαντήσεις του τύπου γιατί δεν αγοράζεις 1 μεγαλύτερο. :)

Link to comment
Share on other sites

Ναι φίλε μου, το έχω διαβάσει το thread (και καμιά 10ριά αντίστοιχα), αυτό που ρωτάω δεν είναι πως να ενώσω τα 2 τροφοδοτικά, είναι αν μπορώ να ενώσω με το 2ο την κάρτα γραφικών (η οποία πέρνει ήδη ρεύμα από το 1ο μέσω της PCI Express). Το παλικάρι στο post που μου έστειλες δεν θέλει να ενώσει την κάρτα γραφικών με το 2ο τροφοδοτικό αλλά ανεμηστήρες, οπότε η ερώτησή του δεν έχει πολλά κοινά με την δική μου...

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς και έχει μεγάλη σχέση με αυτό που θες να κάνεις. Αυτό που προβληματίζει στην όλη υπόθεση είναι πώς θα κάνεις τα 2 τροφοδοτικά να ανάβουν ταυτόχρονα. Δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα με την χρήση 2 τροφοδοτικών. Άσχετα αν στην ουσία 2 τροφοδοτικά τροφοδοτούν την ίδια συσκευή(κάρτα γραφικών).

Link to comment
Share on other sites

Είσαι σίγουρος; Το έχεις δοκιμάσει; Η μικροδιαφορές στα V δεν έχουν σημασία; Σε άλλα forums φαίνονταν να υπάρχουν αρκετοί που πίστευαν πως θα ψηθεί η κάρτα, το τροφοδοτικό, η μητρική, ή και το pc ολόκληρο. Το πως θα ανάβουν ταυτόχρονα έχει συζητηθεί πολλές φορές και έχω βρει πολλές αναφορές για το πως μπορώ να το κάνω, το άλλο κομμάτι με αγχώνει κάπως γιατί δεν έχω δει σε forums να λέει κάποιος πως το έχει κάνει... :)

Link to comment
Share on other sites

Έτσι κι αλλιώς το ρεύμα της κάρτας γραφικών έρχεται από κάποιο τροφοδοτικό δηλαδή αφιλτράριστο από τη μαμά. Οπότε σίγουρα υπάρχει κύκλωμα που ρυθμίζει τα βολτ που τελικά δέχονται τα υποσυστήματα της κάρτας σου

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.