nicksoti1442169068 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 10, 2008 Πριν μία εβδομάδα, η μητρική μου, Asus M2N-SLI deluxe, αποφάσισε στα καλά καθούμενα να μην ξανανοίξει. Ωχ, σκέφτηκα, από e-shop είναι, και μετά από αργία, θα με ταλαιπωρήσουν.Κι όμως, την πήγα, την επόμενη μέρα sms από service, πάω, και με περίμενε μια καινούρια μητρική. Την παρατηρώ, κουτί καινούριο ατσαλάκωτο, η πλακέτα φαινόταν καινούρια και "καθαρή". Τα παρελκόμενα δεν ήταν όλα μέσα, αλλά λογικό, αφού ούτε κι εγώ τους τα είχα παραδώσει όλα, περισσότερα πάντως από ότι τους έδωσα, και σφραγισμένα (sli cable, αντάπτορες για usb-firrwire κλπ).Η μητρική παίζει μια χαρά, και με την ευκαιρία, την πάντρεψα και με έναν 9550, αφήνοντας τον αγαπημένο μου brisbane G2 (περισσότερα εντός των ημερών).Ανοίγω αυτό το thread, γιατί, όπως αρκετά παλιότερα τους είχα κατηγορήσει για την ταλαιπωρία που είχα υποστεί σε rma κάρτας γραφικών, αντίστοιχα τώρα, οφείλω να τους ευχαριστήσω για την ταχύτατη εξυπηρέτηση.
DevilCry Μάϊος 11, 2008 #4 Μάϊος 11, 2008 Στης μητρικές δεν έχουν και τόσο πρόβλημα.Και εγώ έχω αλλάξει και μάλιστα το χρονικό διάστημα δεν ήταν πάνω από 3-4 μέρες.Ειδικά όμως στις κάρτες γραφικών κάτι τους πιάνει.Ένας μήνας +++ και άμα...άσε που παίζουν με το όριο των εγγυήσεων, άσε επίσεις που "πειράζουν" και τα serial.Τέσπα..Μεγειές και περιμένουμε και κάνα σκοράκι με το phenomενο!!!
nicksoti1442169068 Μάϊος 11, 2008 Author #5 Μάϊος 11, 2008 άσε επίσεις που "πειράζουν" και τα serial.Ti ακριβώς εννοείς; υποψιάζεσαι ότι τυπώνουν καινούρια; Αλλάζουν τα αυτοκόλητα; Χοντρό μου ακούγεται, αλλά για να το λες, κάτι θα έχεις υπ' όψιν σου.
DevilCry Μάϊος 11, 2008 #6 Μάϊος 11, 2008 Απλώς τα "πειράζουν" (σβήνουν,σκίζουν,καταστρέφουν κοινώς) ενώ έχει γίνει ήδη η παραλαβή και μετά σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε ότι η αντικατάσταση δεν ισχύει διότι το αυτοκόλλητο (της εγγύησης) είναι κατεστραμμένο.Υπήρχαν και τέτοια περιστατικά.
spiderdim1442169203 Μάϊος 11, 2008 #7 Μάϊος 11, 2008 Απλώς τα "πειράζουν" (σβήνουν,σκίζουν,καταστρέφουν κοινώς) ενώ έχει γίνει ήδη η παραλαβή και μετά σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε ότι η αντικατάσταση δεν ισχύει διότι το αυτοκόλλητο (της εγγύησης) είναι κατεστραμμένο.Υπήρχαν και τέτοια περιστατικά.Αλεξη αν το κανει αυτο που λες το παλικαρι με τα γυαλια στο eshop του Ηρακλειου τον σπας στο ξυλο και τελειωσε... :098: μετα θα δεις που δεν θα το ξανακανει:001:
DevilCry Μάϊος 11, 2008 #8 Μάϊος 11, 2008 Ευτυχώς δεν έχει τύχη ακόμα στο Ηράκλειο.Αλλά για να λέμε και το δίκιο, συνήθως στην παραλαβή όλα βαίνουν καλώς.Όταν όμως οι αντικαταστάσεις φτάνουν στην αθήνα, κάτι πάντα συμβαίνει.
bfc_xxx Μάϊος 11, 2008 #9 Μάϊος 11, 2008 Αλεξη αν το κανει αυτο που λες το παλικαρι με τα γυαλια στο eshop του Ηρακλειου τον σπας στο ξυλο και τελειωσε... :098: μετα θα δεις που δεν θα το ξανακανει:001:Για καλό και για κακό όποιος δίνει προϊόν για αντικατάσταση σε οποιοδήποτε μαγαζί ας το βγάζει 2-3 φωτογραφίες πριν το παραδώσει.
ultraex2005 Μάϊος 12, 2008 #12 Μάϊος 12, 2008 ο φουρνος ολα τα λεφτα....... ρε που τον βρηκες??????????ακομα γελαω...... χα χα χα χα χα χα .......το στομαχι με πονεσε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.