Jump to content



ερωτηση για NEC 3540Α


Recommended Posts

Παιδιά εχο το nec 3540A με την 1.04 Firmware από την nec. τις προάλλες αγόρασα ενα dvd-r από πλαίσιο 8,5gb DL αλλά δεν μπορει να το γράψει, υπάρχει ασιμβατότητα? ξέρει κανεις?

thnx

PS μιλαώ για αυτά τα discs

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ αυτό το drive έχω και γράφω Verbatim Dual Layer +R χωρίς πρόβλημα.

Οπότε ίσως είναι αυτό το -R που κάνει τη ζημιά. Και ένας φίλος μου που είχε δοκιμάσει κάτι DVD-R άλλης μάρκας όμως, δεν του τα διάβαζε.

Link to comment
Share on other sites

εμενα όμως για παράδειγμα παω να γράψω ένα .iso με το nero 8 πάει να αρχίσει τι διαδικασια εγγραφης και σταματάει. Λέει ότι δεν μπορεί να το γράψει και αναγνωρίζει τον τύπο του disk ότι είναι dvd-r DL μήπως πρέπει να πάρω καινούριο recorder?

Link to comment
Share on other sites

Όπως έγραψα το WB modded (rpc1) είναι αυτό που έχω.Είχα δοκιμάσει στην αρχή που είχαν βγεί από ένα verbatim+philips δίχως προβλήματα.Τελικά προτιμήσα τα δεύτερα λόγω μεγάλης διαφοράς στην τιμή που έχουν και πλέον χρησιμοποιώ μόνο τα Philips..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.