Jump to content



βοη8εια! χρειαζομαι καινουριο desktop


ScorpioNL

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια. Λοιπον θελω τη βοηθεια σας για ενα desktop. Ξερω καποια βασικα για pc`s αλλα αυτο μονο και ενοειται δε ξερω τιποτα απο o.c. Θελω να παρω γρηγορο επεξεργαστη, διπυρηνο ή τετραπυρηνο, μητρικη, 512MB καρτα γραφικων, 500αρι σκληρο(με προοπτικη για δευτερο αργοτερα), μνημη και οθονη 22˝(μαυρου χρωματος). Διαθετω γυρω στα 800-1100 ευρω. Τον θελω με προοπτικη τετραετιας, εκτος και αν χρειαστει κατι ψιλα π.χ. μνημη, αργοτερα. Εχω βρει καποια πραγματακια, στο e-shop εννοειται, και απο εκει μονο θα ηθελα να μου βρειτε και εσεις. Καταρχας το pc το θελω για downloading, μουσικουλα, ταινιες και εννοειται παιχνιδακια!

Το κουτι το εχω βρει ηδη. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806567 Λιγο τσιμπημενο αλλα ειναι το μοναδικο που μου αρεσει. Οτι μπορειτε να μου προτεινεται πραγματικα θα με βοηθησει πολυ. Θελω να τον παραγγειλω αμεσα...

Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.