Jump to content



Aσυρματη συνδεση με τηλεοραση


asker

Recommended Posts

Εχω ενα PC που το συνδεω με τη τηλεοραση, δηλαδη γινεται η τηλεοραση monitor.

Υπαρχει τροπος να γινεται αυτη η συνδεση ασυρμάτως ωστε να μην υπαρχουν καλωδια και το PC να βρισκεται σε αλλο χωρο?

Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβα αυτο που λεει... "Μπορειτε επίσης να διαχειριστείτε διάφορες λειτουργίες του υπολογιστή όπως να δείτε εικόνες." Δηλαδη θα ειναι περιορισμενα τα πραγματα που μπορω να κανω? Σκοπος ειναι να κανεις κανονικα ολες τις λειτουργιες του υπολογιστη, σαν η TV να ηταν το monitor του (με ασυρματο ποντικι).

Εσυ το εχεις παρει αυτο?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και πάλι φιλε μου...όχι δεν το έχω και δεν το έχω δοκιμάσει...είχα δει από κοντά όμως ένα άλλο μοντέλο της ABIT νομίζω πρέπει να ήταν...και απλά μετέφερε την εικόνα από το pc στην TV,ότι έβλεπες στο pc το έβλεπες και στην TV μονο που στα παιχνίδια αν ήταν κάτι γρήγορο έχανε πολύ, τώρα δεν ξέρω αν γίνεται και σε αυτό η απλά το άλλο έφταιγε...!

Link to comment
Share on other sites

Bασικα μιλαω μόνο για ταινιες.

Καποιος μου ειπε οτι η ποιοτητα της εικονας χανει. Εγω θελω τουλαχιστον μια απεικονιση επιπεδου d-sub, αν ειναι σαν το rca με το παλιο κιτρινο καλώδιο τοτε δεν θα βλεπεις καθαρα να κινεις τον κέρσορα...

Παντως και τα 95€ πολλα ειναι.

Link to comment
Share on other sites

Σύνδεση με S-Video???? Απορρίπτεται από την αρχή.

Αλλά αν σου φαίνονται τα 90Ε πολλά τότε μάλλον θα πρέπει να περιοριστείς σε κάτι παρόμοιο.

Αν θέλεις όμως να μεταφέρεις υψηλή ποιότητα (ακόμα και HD) τότε κοίτα τα προϊόντα της Linksys (Kiss 1600) ή της Netgear.

Link to comment
Share on other sites

Oταν λες s-video εννοεις τη συνδεση rca?

Moλις ειπα οτι θελω η απεικονιση να ειναι τουλαχιστον σε επιπεδο d-sub.

Eχεις υποψη σου καποιο συγκεκριμενο προιον να μου προτεινεις?

Link to comment
Share on other sites

Aν ειχα 300ευρα θα παντρευομουνα.

Δε φανταζομουν οτι θα ηταν τοσο πολυπλοκη και ακριβη υποθεση.

Νομιζα οτι θα ηταν κατι απλο οπως το ασυρματο router που στελνει ιντερνετ σε αλλο pc μακρυτερα, ευκολα φτηνα και με ιδια ταχυτητα.

Link to comment
Share on other sites

Όντως είναι ακριβά και ο λόγος πιστεύω είναι ότι δεν πουλάνε πολύ γιατί δεν διαφημίζονται και πολύ...ο άλλος σου λέει γιατί να του τα πουλήσω αυτά και να μην του πουλήσω ας πούμε ένα blueray player για την TV...δεν νομίζω πάντως ότι είναι δύσκολο σε μια εταιρία να φτιάξει προϊόντα τέτοια με HDMI υποστήριξη και κάτω από 100 euros γιατί απλά ένας πομπός και ένας δεκτης είναι αυτό τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο άντε το πολύ πολύ να είναι το software που είναι ακριβό αλλιώς τίποτα κάνα 60ari με 80ari έπρεπε να είναι οι τιμές τους...!τώρα για κάτι Linksys ή Netgear απλά πληρώνεις το όνομα...!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.