Jump to content



Aγορά καινούριου κουτιού


LosRe

Recommended Posts

Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά. Θέλω ένα κουτί γύρω στα 50-60 ευρώ. Οι δίσκοι να μπαίνουν κάθετα στο κουτί για να χωράει ό,τι κάρτα υπάρχει, να παίρνει τουλάχιστον από έναν 12άρι μπρος και πίσω. Στο πλάι δεν με νοιάζει τι θα έχει γτ θα του βάλω εγώ plexi.

Aυτό που θέλω όμως κυρίως είναι να είναι προσεγμένο και να μην θέλω να το πετάξω από το παράθυρο στο πρώτο βάλε βγάλε. :026:

Ακούω προτάσεις με επιχειρήματα και εμπειρίες.:091:

ΥΓ:Αξίζει το Armor Junior τα παραπανήσια λεφτά (79 στο κίτρινο μαγαζάκι)?

ΥΓ2: Έχω κοζάρει το συγκεκριμένο. Λέει τίποτα?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι προτείνω ή αυτό ή αυτό που έχω και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Βέβαια με αυτό που έχω εγώ δεν χωράνε πολλοί δίσκοι, υπάρχει expansion για 2 δίσκους με 8άρι ανεμιστήρα και για 4 δίσκους με 12άρη. Πάντως τα Lian Li αξίζουν τα μάλα, και σου μιλάει άνθρωπος που τα σνόμπαρε γιατί τα θεωρούσε υπερτιμημένα

Link to comment
Share on other sites

Bλεποντας οτι ρωτας αν αξιζει το αρμορ τα 79ε προκρινω οτι εφοσον η απαντηση ειναι θετικη θα τα δωσεις τα 19ε επιπλεον. Για το λογο αυτο προσπερων την κατηγορια 50-60ε και σου προτεινω το coolermaster rc-690.

Φωτογραφιες: 1 2

Link to comment
Share on other sites

cabrinha το κουτί που μου είπες μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε. Απλά έχω μια κουτή απορία. Κάτω από το τροφοδοτικό έχει τρύπες? Ή θα χρειαστώ νέο τροφοδοτικό?

Link to comment
Share on other sites

Τρομερο κουτι και φουλ ανεμιστηρια ΑΛΛΑ λιγο προσοχη σε αυτο το θεμα. Στο κουτι ΝΖΧΤ που εχω τα ανεμιστηρια συνδεονται στην πλεξουδα του κουτιου και πιστεψτε με ειναι παρα πολυ αντιεργονομικο. Αν ενδιαφερεται καποιος ας δει πρωτα το κουτι απο κοντα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.