Jump to content



Asus CrossHair II


cyberguy

Recommended Posts

προσφατα αγορασα την asus crosshair II και την φοραω με amd 5600, 2x1 Gb OCZ SLI READY,Nvidia 9800GTX.

το συστημα που φοραει το 780 chipset με την embedded vga, δουλευει μονο σε win vista (μακριαααα) και με την καρτα μου απλως ενεργοποιει power saving mode, οταν δεν παιζεις games (ρευμα και φασαρια) και μονο με τις μικροτερες καρτες της σειρας 8 δημιουργει ενα εικονικο SLI για καλυτερες επιδοσεις (και αυτο μονο σε vista)

Το προγραμμα που παρεχει για overclockin δεν ειναι real-time πρεπει να γινει επανεκινηση σε καθε αλλαγη. Βεβαια το φανταστικο ειναι οτι απο πισω εχει reset switch για να κανει clear τις cpu ρυθμισεις, σε περιπτωση που το παρακανεις.

Επισης το tool, στο bios, ειναι απλα απιστευτο. Μπορεις να αλλαξεις παραμετρους στα παντα. Με τοσες πολλες δυνατοτητες ακομα δεν καταφερα να κανω ενα overclock της προκοπης,γιατι θελει αρκετο διαβασμα πρωτα. Εκτος αυτου δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα σε games (mass factor 1152x864 full και παιζει αψογα)

Προς το παρον το εχω βαλει στο auto και κανει overclock αναλογα με τις αναγκες των games, αλλα δεν δουλευει και πολυ καλα.

Καμια προταση για να ξεκινησω να το "πειραζω"? προς το παρον βγαζω 11.000 Points στο 3d mark με 1024x768 αναλυση (καλα ειμαι?)

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου θα ξεκινήσεις με τα βασικά και θ'ανεβάζεις τις μνήμες μέχρι να βρείς τα όρια τους.Πώς θα το κάνεις αυτό?Απλά θα ρίξεις τον πολ/στή και θ'ανεβάζεις htt.Κάθε φορά θα τεστάρεις με memtest μέσω dos γι'αρχή κι έπειτα με prime95 κι ότι άλλο θές...

Αφού βρείς τα όρια στις μνήμες (υπόψιν οτι μπορεί να χρειαστείς ρεύμα και στο chipset,όπως επίσης vtt) θα ψάξεις τα όρια στον επεξεργαστή.Βάζεις τις μνήμες 1:1 και ξεκινάς ν'ανεβάζεις Htt μέχρι να βρείς τα όρια.

Κάθε φορά που κολλάς θα δίνεις ένα κλικ σε vcore (για oc επεξεργαστή) και vdimm (για Oc σε μνήμες)

ΥΓ: Να έχεις υπόψιν οτι το ΗT Link δεν πρέπει να ξεπερνά το 1300 maximum.Στα default είναι 1000=5 (Ldt)*200(HTT)..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.