Jump to content



9600GT Silent - Gigabyte


jtf

Recommended Posts

Αγόρασα πρόσφατα μια Gigabyte 9600GT Silent (GV-NX96T512HP).

Απόλυτη ησυχία και επιπλέον έρχεται factory overclocked 720 ΜΗΖ Core και 1008 ΜΗΖ Memory !!

Παρόλα αυτά είναι πολύ σταθερή και γρήγορη σε παιχνίδια όπως Oblivion (όλα τα settings στο φουλ) ή COD4, αν και στο τελευταίο ανέβασε θερμοκρασία 83C !! ;-)

Για πείτε μου, αυτή η θερμοκρασία θεωρείται υψηλή για 9600GT? (με δεδομένο ότι στο δωμάτιο έχει ambient temp περίπου 30C..)

Link to comment
Share on other sites

Αν σου τρέχει καλά τότε ΟΚ, εγώ με μια 8600GT δεν γύρναγε ο ανεμιστήρας και ζεστενώτανε, ενώ έπαιζα bioshock όλα full και μετά απο 3 ώρες gaming που έκλεισα το PC το είδα(και της έβαλα μια Zalman 900C). Το μόνο πρόβλημα ήταν στο gameplay που έκανε κάτι σπασίματα. Πρέπει να ήταν πάνω απο 90 βαθμούς, αν στους 83-85 δεν σου κάνει νούμερα τότε δεν χρειάζεται να ανυσηχείς αλλά βάλε ένα ανεμιστήρα Noctua πάνω που ούτε αυτός ακούγεται :)

Link to comment
Share on other sites

Οπότε λες πως 83 C είναι καλά για 9600GT? Τότε μάλλον είμαι ΟΚ..

Κανείς άλλος καμμιά γνώμη ρε παιδιά;

@ποκεμον: αφού δε κάηκε χωρίς ανεμιστήρα τυχερός είσαι :) Η Gigabyte έχει μια αρκετά μεγάλη ψύκτρα με 4 heatpipes για να δουλεύει χωρίς αυτόν..

Link to comment
Share on other sites

εγώ είμαι σε πολύ πιο άσχημη κατάσταση από εσένα :) διότι οι κάρτες μου βαράνε 92c+ όταν παίζω games ενώ όταν απλά χαζεύω στο internet είναι 70c+ :(

πιστεύω ότι εσύ είσαι μια χαρά , άμα μπορέσεις και την κατεβάσεις λίγο ακόμα την θερμοκρασία θα είσαι τέλεια! αυτή είναι η γνώμη μου! :D

Link to comment
Share on other sites

Οπότε λες πως 83 C είναι καλά για 9600GT? Τότε μάλλον είμαι ΟΚ..

Κανείς άλλος καμμιά γνώμη ρε παιδιά;

Οι κάρτες χωρίς ανεμιστήρες πάντα ανεβάζουν παραπάνω θερμοκρασίες ... και ειδικά όταν δεν έχεις καλό airflow στο κουτί σου ...

Δεν είναι ανησυχητική η θερμοκρασία που λες... φρόντισε λίγο το εσωτερικό του κουτιού σου και θα είσαι jet...(αν το έχεις χύμα).....

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ παιδιά. Tsif, όντως το airflow στο κουτί είναι πάρα πολύ σημαντικό για passive κάρτες. Αυτή την στιγμή έχω δύο case fan μπροστά και πίσω.

Μόλις έβαλα και ένα Enermax modu82+ 525W και με την ευκαιρία έκανα μια εξαιρετική διαρύθμιση των καλωδίων. Βασικά όλα τα καλώδια είναι κρυμμένα στο πλάϊ του κουτιού. Βοήθησε πολύ και το ότι είναι modular το τροφοδοτικό..

Το μόνο που μένει είναι μια καλή ψύκτρα για τη CPU και θα ποστάρω τυχόν βελτιώσεις που θα δω στην θερμοκρασία της 9600GT.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.