Jump to content

Προβλημα με σκληρο απο Defrag & Antivirus Scanning


Recommended Posts

Ο δεύτερος σκληρός που έχω είναι Hitachi HDS722525VLSA80 όπως και ο πρώτος, αλλα όταν κάνω scan με το Ο&Ο η το Panda (antivirus) μου βγάζει μια ένδειξη στο ρολοι με ένα κίτρινο θαυμαστικό και λέει ότι ( υπάρχει πρόβλημα ......). Μπαίνω μέσα στο My Computer και είναι εξαφανισμένος, όταν κάνω restart επανέρχεται και πάλι. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει ακριβώς το πρόβλημα να βοηθήσει?

Ευχάριστο για τον χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

Κάνε και κάνα Disk repair... Φαίνεται σαν να χτυπάει ο δίσκος οταν ζορίζεται.... Από τροφοδοτίκό πως πάς? Δοκίμασε αν μπορείς να του δώσεις και άλλη τροφοδοσία από άλλο καλώδιο ....

Link to comment
Share on other sites

Κατ' αρχήν ευχάριστο για το ενδιαφέρον.

Από τροφοδοσία έχω ένα 850 w ETASAIS. Disk repair δεν έχω κάνει και μετά το scan δεν διορθώθηκε αλλα θα προσπαθήσω να κάνω με κάποιο άλλο. Μήπως μπορείτε να προτείνεται κάποιο καλο software.

Link to comment
Share on other sites

Χαιρετώ και εγώ.

Για μένα καλύτερο θα ήταν να κατεβάσεις το διαγνωστικό πρόγραμμα της εταιρείας (link) και να του κάνεις με αυτό ένα scan. Καλού κακού κάνα back up τα δεδομένα σου πάντως γιατί τον δίσκο έτσι όπως τα λες δεν τον βλέπω και για πολλά ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.