Jump to content


Προβλημα με σκληρο απο Defrag & Antivirus Scanning


Shynee

Recommended Posts

Ο δεύτερος σκληρός που έχω είναι Hitachi HDS722525VLSA80 όπως και ο πρώτος, αλλα όταν κάνω scan με το Ο&Ο η το Panda (antivirus) μου βγάζει μια ένδειξη στο ρολοι με ένα κίτρινο θαυμαστικό και λέει ότι ( υπάρχει πρόβλημα ......). Μπαίνω μέσα στο My Computer και είναι εξαφανισμένος, όταν κάνω restart επανέρχεται και πάλι. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει ακριβώς το πρόβλημα να βοηθήσει?

Ευχάριστο για τον χρόνο σας.

Link to comment
Share on other sites

Κάνε και κάνα Disk repair... Φαίνεται σαν να χτυπάει ο δίσκος οταν ζορίζεται.... Από τροφοδοτίκό πως πάς? Δοκίμασε αν μπορείς να του δώσεις και άλλη τροφοδοσία από άλλο καλώδιο ....

Link to comment
Share on other sites

Κατ' αρχήν ευχάριστο για το ενδιαφέρον.

Από τροφοδοσία έχω ένα 850 w ETASAIS. Disk repair δεν έχω κάνει και μετά το scan δεν διορθώθηκε αλλα θα προσπαθήσω να κάνω με κάποιο άλλο. Μήπως μπορείτε να προτείνεται κάποιο καλο software.

Link to comment
Share on other sites

Χαιρετώ και εγώ.

Για μένα καλύτερο θα ήταν να κατεβάσεις το διαγνωστικό πρόγραμμα της εταιρείας (link) και να του κάνεις με αυτό ένα scan. Καλού κακού κάνα back up τα δεδομένα σου πάντως γιατί τον δίσκο έτσι όπως τα λες δεν τον βλέπω και για πολλά ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.