Jump to content



boot problem


entropia

Recommended Posts

Γεια σας παιδια, καλως σας βρισκω! Εχω το εξης προβλημα: Αγορασα κομματια ωστε να συναρμολογισω μονος μου το νεο μου PC. Αφου τελικα τα καταφερα (ελπιζω σωστα..), ειπα να βαλω τα ΧΡ home που ειχα ηδη. Ενω η διαδικασια πηγαινε μια χαρα στην αρχη, όταν ερωτηθηκα για το αν θελω να εγκατασταση, repair κτλ και επελεξα εγκατασταση, εμφανιστηκε μια οθονη που εγραφε please wait και κολλουσε σ'αυτο το σημειο.. Το δοκιμασα 2-3 φορες και ειχα το ιδιο αποτελεσμα.. Δοκιμασα αλλο δισκακι των windows και κολλησε πιο πριν, βγαζοντας οθονη με ''κινεζικα'' απο τα οποια καταλαβα μονο το SΤΟΡ 0x0... (δυστυχως δεν θυμαμαι ακριβως..). Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε? Να φταιει ο σκληρος?

Η μητρικη μου ειναι η ASUS P5KC, KINGSTON KHX6400D2LLK2/2G HYPERX 2GB (2X1GB) DUAL CHANNEL DDR2 PC6400 800MHZ η RAM, INTEL CORE 2 DUO E7200 2.53 GHZ LGA775 - 1066 FSB επεξεργαστης, SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3500820AS 500GB SATA2 σκληρος, CHIEFTEC GPS-500AB 500W PCI-E τροφοδοτικο.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω αρχικα στη μνημη θα προσανατολιζομουν.

Δοκιμασε ο,τι σου προτειναν τα παιδια παραπανω και δοκιμασε να τρεξεις κι ενα bootable cd με memtest να δεις αν σου βγαζουν σφαλματα οι μνημες.

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τον χρονο και την βοηθεια σας! Τελικα το προβλημα λυθηκε! Εφταιγε η RAM, αφαιρεσα το ενα chip, και εκανα κανονικα format μονο με το 1, οπως μου προτεινε ο φιλος GREEK! Φιλε stred, σευχαριστω, ακολουθησα στην αρχη τη συμβουλη σου αλλα δεν ειχε αποτελεσμα. Τελος Λινο σ'ευχαριστω, πηρα τις ιδεες σας με τη σειρα και ετσι καθως λυθηκε το προβλημα δεν δοκιμασα την προταση σου. Σας ευχαριστω, με σωσατε! :001: Το παραπανω chip δεν θα μπορω να το χρησιμοποιησω τελικα?

Link to comment
Share on other sites

Ο Greek είπε να δοκιμάσεις εναλλάξ τις μνήμες. ;)

Γιατί; Για να δεις αν φταίει κάποιο τσιπάκι ή το 2o slot της μητρικής. :)

Οπότε τώρα που ξέρεις ποιό είναι το καλό βγάλτο και βάλε στη θέση του το άλλο. Αν το μηχάνημα δουλεύει μάλλον το δεύτερο slot της μητρικής έχει το πρόβλημα.

Αν όχι τότε σου έτυχε ελαττωματική μνήμη, οπότε καλύτερα να την αλλάξεις.

Link to comment
Share on other sites

Μπα συνήθως η εγκατάσταση στρεσάρει την μητρική και αν δεν συγχρονιζουν έστω και στο ελάχιστο οι μνήμες δεν ξεκινάει ...Αν κάνεις τηνεγκατάσταση και μετά βάλεις την 2η μνήμημπορείνα παίξει χωρίςκανένα πρόβλημα εκτός και αν τρώς μπλέ οθόνη κατα καιρους....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.