Jump to content



Διαστάσεις components


cakrit1442169096

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ αναλυτικότατες διαστάσεις από pc components?

Αυτό που θέλω είναι να βάλω διάφορα components σε ένα σχέδιο και είναι απαραίτητο να έχω τις ακριβείς διαστάσεις.

Αυτα που με ενδιαφέρουν κυρίως είναι τα εξής:

Ανεμιστήρες, DVD-roms, HDD, FDD, Full ATX motherboard, PSU

Με ενδιαφέρει στους ανεμιστήρες να φαίνονται αναλυτικα. Δηλαδή: ο κύκλος κάλυψης του ανεμιστήρα, το τετράγωνο πλαίσιο και οι θέσεις για τις βίδες. Επίσης ανάλογα και για PSU ( η πίσω πλευρά)

Link to comment
Share on other sites

Φιάχνεις custom case?

Υπάρχουν αρκετά τέτοια projects σκορπισμένα στο διαδύκτιο, ακόμη και στο instructibles. Μερικοί ίσως να έχουν ανεβάσει και διαστάσεις για τα projects σου - κάνε μια μικρή ερευνα..

Επίσης

http://images.google.gr/images?um=1&hl=en&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=fan+dimensions&btnG=Search+Images

http://images.google.gr/images?um=1&hl=en&safe=off&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=psu+dimensions&btnG=Search+Images

κλπ

Link to comment
Share on other sites

Κατι τετοιο δεν νομιζω να υπαρχει, μαλλον θα πρεπει να δουλεψει μεζουρα...:033:

Μπα, δεν έχω μεγάλο περιθώριο λάθους και η μεζούρα είναι επικύνδινη... Τα βρήκα τελικά σχεδον όλα όσα ήθελα εκτός από ανεμιστήρες, αλλά αυτό είναι εύκολο στο μέτρημα.

Φιάχνεις custom case?

Ναι λέω να το παλέψω για ένα project που σκέφτομαι εδω και πάρα πολύ καιρό. Επειδή όμως θα δωθεί για "κόψιμο" σε εταιρία μου ζήτησε ακριβέστατα σχέδια σε autocad (καιρός να μάθουμε και το autocad:022: ) για την κοπή.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.