Jump to content



Πρόβλημα με ήχο σε Win XP SP3


LosRe

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Εχθές αποφάσισα μετά απο αρκετό καιρό να κάνω format στο pc. Στην αρχή αντιμετώπισα πρόβλημα όταν πήγα να κάνω format στο partition που είναι τα win. Μου έβγαζε ένα μήνυμα: Setup was unable to format the partition. The disk may be damaged. (και από κάτω είχε ένα κατεβατό αν χρησιμοποιώ SCSI δίσκο).

Τελικά το συγκεκριμένο πρόβλημα λύθηκε όταν έβαλα το CD των Win στο άλλο driver. Το αναφέρω μήπως συνδέεται με το πρόβλημα που αναφέρω παρακάτω.

Ιnstall λοιπόν τα windows, drivers και office. Εδώ να αναφέρω πως η μόνη αλλαγή με πριν ήταν πως τώρα πέρασα και το SP3. Όλα καλά και ξεκινάω να serfarw ακούγοντας την μουσικούλα μου. Αμ δε! Όποτε ανοίγω κάποιο πρόγραμμα (firefox πχ), ή και κάποιο φάκελο απλώς, η μουσική αρχίζει και κολλάει. Το tempo χαμηλώνει, οι φωνές παραμορφώνονται και τελικά αρχίζει και κολλάει έντονα σαν CD που πηδάει. Το ίδιο μου κάνει και σε video.

Δόκιμασα να σβήσω ότι codecs είχα. Eπίσης δοκίμασα update όλους τους drivers και τσέκαρα με το memtest τις μνήμες. Τα ίδια και τα ίδια.

Καμία πρόταση; Έχετε ακούσει μήπως είναι πρόβλημα του SP3; Κάθε βοήθεια και πρόταση ευπρόσδεκτη.

Link to comment
Share on other sites

Όπα παιδιά αυτά τα ξέχασα τελείως. Η μητρική μου είναι GA-965P-S3 και χρησιμοποιώ την onboard κάρτα. Στην αρχή δοκίμασα τους drivers που είχε στο CD της μητρικής και δουλέυαν τόσο καιρό. Μετά άρχισα τα updates.

EDIT: Δοκίμασα και με winamp και κάνει τα ίδια.

los!!! added 15 Minutes and 59 Seconds later...

Sorry για το doublepost. Απ'ότι κατάλαβα πριν λίγο δεν κολλάει μόνο η μουσική αλλά σαν να "laggarei" όλο το pc.

Link to comment
Share on other sites

@apotsi: Δοκίμασα και με αυτούς τους drivers και το πρόβλημα παραμένει. Όπως είπα και παραπάνω απ'ότι καταλαβαίνω πλεον το πρόβλημα δεν είναι μόνο στον ήχο αλλά γενικό.

@tactical: Το πρόβλημα μου δεν είναι ο media player όπως είπα και παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

Δε βγαζεις το sp3 ..να δεις που θα ..στρωσει?? (προαισθημα)..

και αν κανει τα ιδια και εκει..τοτε ψαχνεσαι με τους drivers (με τους οποιους καλως ψαχνεσαι)..

Για δες με το SP2..και πες..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.