Jump to content



Πρόβλημα ανάλυσης σε δευτερεύουσα οθόνη σε λαπτοπ


Morph1442169076

Recommended Posts

Στο λαπτοπ (HP 6710b) με κάρτα γραφικών mobile intel 965 chipset family είχα για μήνες συνδεδεμένη μια acer 22'' (χ223w). Αυτή ήθελε ανάλυση 1680χ1050. Χρησιμοποίησα το λαπτοπ για λίγο καιρό χωρίς αυτήν (γιατί είχα φύγει) και τώρα που επέστρεψα δεν μου εμφανίζει την ανάλυση αυτή με τπτ frown.gif δοκίμασα driver update αλλα τπτ. Δεν άλλαξα κατι από τότε που δούλευε. Τί γίνεται;;;;;;;;

Το λαπτοπ έχει ΧΡ

Link to comment
Share on other sites

Μόλις έβαλα τα drivers, αλλά δεν μου εμφανίζει τη σωστή αναλύση. Το μόνο που άλλαξε, ενώ πρώτα έδειχνε αναλύσεις μέχρι το 1900+ τώρα μου βγάζει 1600χ900 ώς τη μέγιστη επιλογή. Η σωστή είναι 1680χ1050.

Αυτή λειτουργούσε παλιά κ ήταν ΟΚ. Τώρα γιατί δεν τη βγάζει...

Link to comment
Share on other sites

μετά από επανεγκατάσταση του driver δεν διορθώθηκε το πρόβλημα :(

Καμιά ιδέα;;;;;;;;;;

(μα τι πράμα είναι αυτό ρε παιδιά, στα καλά καθούμενα να μη βγάζει τη σωστή ανάλυση; Με έχει !@#@#$!@#%%%^!@#$)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αν είσαι με XP, για να ξεκλειδώσεις τις υπόλοιπες αναλύσεις πας :

Ιδιότητες(Properties)>Ρυθμίσεις(τελευταίο tab που έχει) και εκεί που είναι οι επιλογές με τις αναλύσεις πας advanced settings(η Για προχωρημένους).

Στις διάφορες καρτέλες πας εκεί που λέει Οθόνη(Monitor) και βγάζεις το tick που λέει : hide modes that monitor cannot display(η απόκρυψη ρυθμίσεων), μετά εφαρμογή & ΟΚ, λογικά θα σου εμφανίσει τις άλλες αναλύσεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.