Jump to content



Καλύτερη επιλογή στις 22" ?


Phant0m1442169125

Recommended Posts

Ποια λέτε πώς είναι? Με ενα γρήγορο ψάξιμο που έκανα νομίζω πως είναι η S2231W της Eizo, αλλά θέλω να ακούσω ή μάλλον να... διαβάσω και άλλες γνώμες. Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο πείτε το ελευθέρα! (χωρίς διόδια :p)

Ένα ακόμη... βασανίστικό ερώτημα είναι αν αξίζει να αλλάξω αυτήν που έχω με αυτή που πρότεινα (η γενικά με 22'').

Σκέφτομουν και για 24'' αλλά νομίζω πως θα είναι πολύ μεγάλη - και πιο κουραστική για τα μάτια κλπ.

Κυρίως χρήση είναι το Gaming καθώς και εφαρμογές εικόνας+γραφικών.

Link to comment
Share on other sites

Εχω παραγγείλει την 2232bw samsung οπου και να ρωτουσα μου ειπαν αυτη.Πιστευω οτι ειναι η καλυτερη οθονη για τιμη/αποδοση 209€€!!!!:D:D:D

Κατι καλύτερο μπορεί να ειναι η 2236bw (αν λεγεται ετσι) αλλα τα λεφτα ειναι πολλα:D

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντος πήρα αυτήν LG L227WT-PF και στην συστήνω ανεπιφύλακτα. Έχει τωρα 265 Ευρώ

Στά γενικά χαρακτηριστηκά είναι καλύτερη απο την ΕΙΖΟ και με 2ms αλλά ή EIZO πρεπει να κερδίζει στο πάνελ αν δεν κάνω λάθος.

Επίσης εγώ δεν θα πήγαινα σε 24" διότι αν και 4 μήνες με την 22" δέν την έχω συνηθίσει ακόμη σε αυτήν την απόσταση. Θεωρώ ότι για μένα οι 22 ίντσες είναι το Όριο για χρήση υπολογιστή. και γενικά για την επιφάνεια εργασίας.

Αν δουλέυα κάτι που απαιτεί χώρο θα προτιμούσα διπλό μόνιτορ.

lg.flatronl227wt.jpg

Link to comment
Share on other sites

Phantom η οθόνη που λες είναι πραγματικά πολύ καλή...Εγώ μόλις βρώ πάντως 900ευρο θα πάω να πάρω αυτή...http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=897620

PS:alkis το παληκάρι είμαι πιο καλή σε θέμα ποιότητας...Η οθόνη που λες μπορεί να είναι καλή αλλα μπροστά σε αυτές τις 2 είναι "σαβούρα"

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ μου φίλε.Η λέξη σαβούρα ειναι σχετική.Μία Mercedes ειναι σαφως καλύτερη από ένα Hundai accent, αλλα μπροστα στην Enzo ειναι σαβουρα σε θεματα ταχυτητας,τεχνολογιας,παθητικης ασφαλειας και 1002 άλλα.

Η οθονη που μου λες κανει 930€ και αυτή που αγόρασα κάνει 209€.Εφόσον δεν την θέλω για κάποιο σοβαρό σκοπό και δεν την θέλω για επαγγελματική χρήση αυτή που αγόρασα ειναι καλύτερη για μένα καθώς και για τους υποψήφιους αγοραστές που θέλουν να γεύονται τα comfor μιας 22αρας οθόνης.'

Φιλικα.

Link to comment
Share on other sites

alki δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω σε αυτό που λες αλλα δεν σου είπα κάτι διαφορετικό...Το παιδί μίλησε για ποιότητα και οταν μιλάς για ποιότητα βάζεις στην άκρη την τιμή...Αμα είσαι μπροστά στον υπολογιστή σου 7ώρες την week και πας και πάρεις οθόνη 900ευρό...Ε είσαι χαζός για εμένα....Ο καθένας κάνει μια αγορά για να εξασφαλίσει τις ανάγκες του....Αλλα το παληκάρι μίλησε αποκλειστικα για ποιότητα...Δεν ήθελα να το πάρεις στραβά...

PS:Αμα δείς την οθόνη μου θα κλάψεις...Κάθε φορά που βλέπω την Eizo η οθόνη μου "δεν μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια"

Link to comment
Share on other sites

απο που αν επιτρεπεται μιας και ειμαι στο ψαξιμο?

Overclockers.co.uk

Phant0m added 3 Minutes and 49 Seconds later...

Λοιπόν... από την προηγούμενη Πέμπτη η οθόνη είναι στα χέρια μου (ή μάλλον στο γραφείο μου :p)

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι παραπάνω από θετικές... τόσο από θέμα design (ναι με ενδιαφέρει και αυτό) και -κυρίως- λόγω απόδοσης.

Εν τάχει να αναφέρω πως διαθέτει έτοιμα presets ανάλογα τη δουλειά που θες να κάνεις (gaming, net serfing, office κλπ) ενώ φυσικά μπορείς να φτιάξεις το δικό σου. Η χρωματική απόδοση είναι εντυπωσιακή και πραγματικά η 4870 "ανέβηκε" πολύ. Διαθέτει 2 dvdi καθώς και hdmi είσοδο μεταξύ άλλων.

Σύντομα θα δώσω κ άλλα στοιχεία.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.