Jump to content



Επιλογή εξ. δυκτιακού δίσκου


chrismasgr

Recommended Posts

Θα ήθελα την γνώμη σας για τους δύο αυτούς δίσκους. Ποιός πιστεύετε είναι ο ποιό αξιόπιστος και ποιό γρήγορος και γενικά ποιό μου προτείνετε;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978194&product=1057332

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978194&product=1043447

Σας ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Ο πρώτος είναι πιο γρήγορος και έχει επιπλέον δυνατότητες σύνδεσης.

Από αξιοπιστία όσο αφορά τους δίσκους δεν υπάρχουν διαφορές, οπότε θα κοίταζα όποιον δίνει καλύτερη εγγύηση.

Link to comment
Share on other sites

τον wd τον εχουμε στη δουλεια και ερπετε.Τον maxtor δεν τον εχω χρησιμοποιησει.Οτι παρεις παντως να το ψαξεις πολυ το θεμα μην απογοητευτεις και στο τελος δε κανει τι δουλεια που θελεις γιατι αρκετοι ethernet δισκοι απλα σερνονται και ειδικα οταν τους φορτωνεις με αρχεια μεταφορας της ταξης τον giga απλα δε πανε βημα.

ο maxtor σε 1T εκδοση

Και να σου πω τι εκανα πηγα και πηρα αυτο.Οταν εχεις το δισκο δικτυακο δε παει βημα σαν τον wd ενα πραμα.Αμα πεις οτι φλασαρεις τη συσκευη κανει παπαδες,κατεβαστηρι των 100(μαζι με εξωτερικο δισκο) ευρω που δεν πιανει χωρο και δεν καιει ρευμα.Βεβαια και εκει μη φανταστεις οτι εχει καμια τρομερη επιδοση απλα κανει για την δουλεια που το θελω ;)

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα απ' όλα να σας ευχαριστήσω για την καταιγίδα των απαντήσεων.Δεν περίμενα τόσες πολλές απαντήσεις.:)

Tristeno δυστιχώς και οι δύο στο πλαίσιο έχουν τρία χρόνια εγγύηση πλαισίου. Ούτε εκεί διαφέρουν εκτός από την τιμή που έχουν 80 ευρώ διαφορά.

ThoRlite επειδή δεν σε έπιασα φαντάζομαι 5-6 Μb/s είναι λίγα. Σωστά;

Katsou έτσι το σκεφτόμουνα και εγώ να βάλω αυτό που λες. Αλλά θα συμφωνήσω και με τον tristeno ότι θα είναι αργό .Και υποστηρήζει μόνο fat32 αν δεν κάνω λάθος.

Αρχίζω και καταλήγω στον maxtor παρόλο την ποιό ακριβή τιμή του. Αυτό που θα ήθελα αλλά μάλλον δεν γίνεται (και το ζηλέυω στον wd) είναι το εξ' αποστάσεως λογισμικό που έχει και μπορείς να δεις το σκληρό από απουδήποτε είσαι.

Link to comment
Share on other sites

quote"ThoRlite επειδή δεν σε έπιασα φαντάζομαι 5-6 Μb/s είναι λίγα. Σωστά;"

θεωρητικά είναι 100mb/s αν και πρακτικά είναι πιο κοντά στα 50 και κάτω

όμως 30-40mb/s μπορεί να δεις σχετικά εύκολα χωρίς jumbo frames ktl

σε ένα mybook world που δοκίμασα δεν έπιασε ποτέ πάνω από 10mb/s πράγμα που σημαίνει ότι και ας έχει 1gbit Ethernet τελικά αποδίδει σαν 100μβιτ

Link to comment
Share on other sites

Nαι ειναι αργος ο WD αλλα αν θες να βλεπεις τα αρχεια σου απο remote θεση τοτε δε σε απασχολει αυτο και οντως ο WD θα σου κανει αυτη τη δουλεια για το maxtor δε ξερω αν μπορει να το κανει αυτο.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου στριφογυρνάει στο μυαλό ένα pc file server +2 ΤΒ σκληρούς +1 Gbit switch αντί για έναν εξωτερικό σκληρό 2ΤΒ που απλά συνδέεται με Ethernet. Έτσι και Remote Access θα έχει, και μεγαλύτερες ταχύτητες (τουλάχιστον πολύ μεγαλύτερες από 5-6 Mb/s), και -κατά τη γνώμη μου πάντα- πολύ μεγαλύτερη αξιοπιστία. Στην τιμή δεν υπάρχει διαφορά

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.