Jump to content



αλλαγη τροφοδοτικου?


predator71442169227

Recommended Posts

καλημερα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με ρευματα των καρτων,οι καινουριες καρτες που εχουν βγει πχ gtx280 απο ρευματα θελουν 1x6pin,k 1x8pin αν εγω εχω μονο 2χ6pin στο τροφοδοτικο μου παω για αλλαγη σε περιπτωση που θελησω να βαλω αυτην την καρτα?

Link to comment
Share on other sites

Εμένα η ati 4850 ήθελε 1x6pin αλλά δεν είχε το τροφ. Είχε μόνο 1x8pin. Αλλά έψαξα σε κάτι μαγαζιά υπολογιστών και βρήκα και πήρα. Κρίμα ήταν να έδινα 100euro για να πάρω new psu. Οπότε αν πεις να πάρεις αυτή την κάρτα όπως λέει και ο phantom ή θα τα έχει η κάρτα γραφικών μέσα, η καλό ψάξιμο...

Link to comment
Share on other sites

για τα ανταπτορακια απο 6 πιν σε 8 τα ξερω αλλα το θεμα ειναι που θα τα βρεις κοιταζα χθες σε πλαισιο κ e-shop αλλα τιποτα δεν ειχαν!!μακαρι να τα εχει μεσα η καρτα!!!

Link to comment
Share on other sites

τελικα το κοιταξα σημερα που το ξεσκονισα το psu εχει 2χ6 πιν + 1χ8 πινς οποτε ειμαι ενταξει κ για τις υπαρχουσες καρτες αν κ σημερα που πηγα πλαισιο οι τυποι θελανε καθαρα να πουλησουνε κ μου τα βγαλανε σκαρτα τα ανταπτορακια κ λεγανε για καινουριο τροφοδοτικο!!!!!!!!!!

predator7 added 0 Minutes and 59 Seconds later...

αν κανεις την αλλαγη απο 6 πινς σε 8 πινς!!!

Link to comment
Share on other sites

το 8πινο ειναι κοντα στην τροφοδοσια του cpu δεμενο αλλα δεν νομιζω να ειναι για κατι αλλο!!κ τα 2 6πινα τα εχει δεμενα μαζι κοντα στην καρτα λες να μην ειναι αυτο?

predator7 added 1 Minutes and 9 Seconds later...

ελευθερα παντα μιλαμε οχι κουμπωμενα στη mobo

Link to comment
Share on other sites

αυτη την περιοδο τι να το κανω αυτο!!!550 watt εχω κ ειμαι μια χαρα ακομα κ καινουρια καρτα να βαλω η ακομα κ να μην ειναι αυτο το 8πινο για vga μεχρι κ 4870 βαζω χαλαρα με τα 2χ6πιν που εχει!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.