Jump to content



Πρόβλημα με μητρική μάλλον


vagos2221416003330

Recommended Posts

ΠΑΔΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!Πηρα μια νεα μητρική p5n32-e sli και σύνδεσα πάνω ενα p4 (650) 3,4Ghz και 2χ1 gb ocz 1066mhz και ενα western digital 250gb sata2 και ενα nec dvd-rw +floppy... κάρτα γραφικών έβαλα την 7800gtx. Το τροφοδοτικό ειναι thermaltake 550watt ..Αφού τα σύνδεσα όλα κανονικά πατάω το κουμπί του pc και με το που δίνει ρεύμα στη mobo κλίνει κατευθείαν λιγότερο απο 1second μένει ανοιχτό το pc.Βλέπω μια υποδοχή 8pin που γράφει 12v atx κάπος ετσι και σινδέω εκεί ένα καλώδιο που έχει το τροφοδοτικό που γράφει 12v αλλά το καλλώδιο έχει 4pin.. Τώρα το pc το πατάω ανοίγει πέρνουν όλα ρευμα κανονικά αλλα δεν εκκινέι.Δεν κάνει το μπιπ και μετά να δείξει λογότυπο και bios.Δεν μπορώ να μπω bios και δεν ακούω το μπιπ...δοκίμασα να εκινίσω μόνο με μνήμη, επεξεργαστη και καρτα γραφικών και γίνεται το ίδιο....εκκινώ χωρις μνήμη και παλι το ίδιο...εκκινισα χωρις μνημη ,3 φορες για να μου κάνει το ram μπιπ error... τι να κάνω??...Τι φταίει plz εχω μεινει χωρις pc και το θέλει και ο πατέρας μου για τι δουλειά του....καμια ιδέα και λίγη βοήθεια????Διάβασα στο forum της asus ότι και άλλοι είχαν ίδια προβλήματα όταν έβαλαν το τελευταίo bios που έβγαλε η asus για αυτή τη mobo...εγώ την πήρα μεταχιρισμένη με το τελευταίο bios... τώρα πως μπορώ να αλλάξω bios οταν δεν μπορώ καν να μπώ σε αυτο??

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου, όντος το κείμενο σου είναι αρκετά δυσανάγνωστο...

Δεν κατάλαβα και τα πάντα που γράφεις αλλά για αρχή δεν αν έχεις συνδεμένα όλα τα καλώδια τροφοδοσίας

1.κύρια

2.δευτερεύουσα

3.4-pin "εξτρα" (αν υπάρχει)

attachment.php?attachmentid=21494&stc=1&d=1220447855

post-5118-1442175121,2691_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟ PC ΦΊΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ.Τώρα μπορείτε να με βοηθείσετε να κάνω καλα την mobo μου γιατί έχω μείνει χωρις pc +internet και ο πατερας μου φωνάζει γιατί δεν έχει pc να δουλέψει.....

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=397&model=1459&modelmenu=1

Link to comment
Share on other sites

Από ότι κατάλαβα το συγκεκριμένο πρόβλημα αφορά το mobo σου που δεν ξεκινάει, η θα είναι η συμβατότητα mobo με τροφοδοτικού. Αυτό είχα εγώ με την MSI σε mobo και το enermax ως τροφοδοτικό. Αλλά thermaltake τροφοδοτικό με ASUS mobo πρώτη φορά το βλέπω, πήγαινε RMA την μητρική λέγοντας όλα αυτά.

Υ.Γ. έχω διαβάσει και χειρότερα κείμενα από αυτό και τα μετέφρασα, πάω για αρχαιολόγος :D

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα και με zalman και με chiefteck τροφοδοτικο αλλά τίποτα...εχω απελπιστει και δεν ξέρω τι να κάνω??πως μπορώ να βάλω αλλη version bios όταν δεν μπαίνει καν στο bios??????

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=397&model=1459&modelmenu=1

Link to comment
Share on other sites

Ναι όλα τα εξαρτήματα πέρνουν ρεύμα κανονικά, όλα τα ανεμιστηράκια δουλεύουν, αλλά δεν postarei, δεν κάνει το μπιπ και μετά να ανοίξει η οθόνη.Στο site της asus έλεγε οτι αυτό γίνεται με το νεο version του bios.. και νομίζω οτι αυτό έχε μεσα η mobo...Πως αλλάζω bios όταν δεν ανοίγει καν η οθόνη και δεν μπαίνει καν στο bios?????

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά πήγα πλαίσιο και μου την αλλάξανε με ASUS FORMULA II !!!!!!!! ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ !!!! Η MOBO ειναί τρελή.Απο asus p5nd2-sli πήγα asus p5n32-e sli και απο κεί πετάχτηκα σε asus formula 2. Kαι όλα αυτά με κόστος 0!! Την mobo την πήρα μεταχιρισμένη με 50€ και μου την αλλάξανε με αυτή που ήταν καινουργια στο κουτί της και απο τιμή.......(απαγορευτική)!!Είμαι full ενθουσιασμένος με το καινούργιο μου παιχνίδι και τώρα παω για cpu + κάρτα γραφικών!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.