Jump to content



ποια απο τις 4?


Borg

Ποια απο αυτες?  

41 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Φίλε Borg έπαθα εγκεφαλικό με την LG,είναι κούκλα,δεν ξέρω αν είναι καλή αλλά σε ομορφιά είναι κορυφή

Εγώ και πάλι από αυτές την LG θα έπερνα,μόνο αυτή έχει zero-pixel,και από ότι έχω δει οι lg και SONY δείχνουν καλά στις ταινίες(μπορεί να δείχνουν και άλλες καλά αλλά δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω δει)

Link to comment
Share on other sites

EIZO. Η μονη με PVA panel και τεχνολογια overdrive που υποσχεται μικρους χρονους αποδοσης και κανενα προβλημα με games.

Αν θες ενημερωσου καλυτερα για τις ΕΙΖΟ γιατι σε αλλο μεγαλο ελληνικο forum, ενας χρηστης που ισχυριστηκε οτι δουλευε για την ΕΙΖΟ, μας ειπε οτι η εγγυηση ειναι για 0 pixel για μοντελλα που εχουν πωληθει μετα το 09/2005.

Link to comment
Share on other sites

Ο Borg δεν εθεσε θεμα τιμης, γι'αυτο του ειπα για την ΕΙΖΟ. Η συγκεκριμενη δεν ξερω ποτε θα κυκλοφορησει. Αν δεν κανω λαθος κατι για τελη Μαρτη ακουστηκε, για το 19αρι ομως μοντελο και τελη του χρονου για το 19αρι χωρις ηχεια.

Ειναι η πρωτη με τη νεα τεχνολογια overdrive που επιτρεπει στα PVA να εχουν πολυ καλες επιδοσεις και στα παιχνιδια. Αυτο εχει σαν συνεπεια να υπερεχουν σε ολα πλεον. Αν εξαιρεσουμε τον παραγοντα τιμη, που δεν ειναι αμελητεος, δεν υπαρχει λογος μη επιλογης τους, αρκει βεβαια το overdrive να κανει αυτα που υποσχεται, αν και απο ο,τι εχω διαβασει ειναι οκ.

Link to comment
Share on other sites

Την DELL του SOKI.... μετά βέβαια δεν θα μπαίνεις καθόλου στο NET για να βγάλεις ...τα σπασμένα.... αλλά δεν πειράζει.....θα κάνεις sneak τα βράδυα στο σπίτι του γείτονα....(εκείνου με την DSL λέμε)...και όλα είναι οκ.:p :p

Από τις 4 χωρίς να ξέρω ψηφίζω EIZO αν και κάτοχος LG1730. Τελικά τι θες;;; ποιότητα εικόνας η ZERo καμμένα pixels....(Αυτό το μαύρο της LG ρε γμτ..)

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ παιδιά για την βοήθεια σας αλλά τελικά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα..

Από εκεί που θα την πάρω δεν υπάρχουν οι συγκεκριμένες LG και Εizo

Για lg η 1920B αξίζει ?

Επίσης διαβάζω πολύ καλά σχόλια για την Samsung , για αυτή που διαβάζω και άκουσα τα χειροτέρα είναι της sony ....

.μπερδεύτηκα :)

Link to comment
Share on other sites

Η 1920Β εχει κι αυτη τελειως διαφορετικο πανελ απο τις αλλες. Μπορεις να ριξεις μια ματια στο τοπικ του mlemo για τη NEC, αφου εχουν το ιδιο πανελ.

Θα τη χαρακτηριζα, καλη οθονη για allround χρηση.

Καλο θα ηταν να μας ελεγες και τι ειδους χρηση θες να κανεις με την οθονη.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από LordArthas

Καλο θα ηταν να μας ελεγες και τι ειδους χρηση θες να κανεις με την οθονη.

Κυρίως για games και internet και για super_pi!!!! ( lol ..δηλ windows) για ταινιες δεν...μονο τα video που εχουν τα games :D

Αν όχι από αυτές, τότε ποια ? με τιμή γύρο 530

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από fANiS_K [Σήμερα, στις 22:06]

Συγγνωμη για το OT αλλα η διαφορα 16-12ms ειναι αισθητη με το ματι?????

Η LG ειναι κουκλα!!

Μπορει να μην εχεις αδικο, αλλα ειναι εντελως υποκειμενικο το θεμα των σκιων.

Εγω πχ δεν εβλεπα καθολου σκιες με την πρωην 16αρα που ειχα. Εσυ οπως λες βλεπεις διαφορα ακομη και αναμεσα σε 16 και 12. Το καλυτερο για τις σκιες θα ηταν να τις δει και μονος του.

Απο τιμες δυστυχως, δεν μπορω να βοηθησω. Το μονο που μπορω να προσθεσω ειναι να παρεις ΤΝ ή PVA με overdrive. Αλλη εναλλακτικη λυση ειναι S-IPS 25αρι (πχ LG 1920B ή 1930B) με χειροτερα αποτελεσματα ομως στα παιχνιδια, αν και πολυ καλυτερα απο τα νορμαλ 25αρια PVA/MVA.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.