Jump to content



Ψυξη για core 2 duo!!!


afanoulis

Recommended Posts

Καλησπεριζω την παρεα!! Λοιπον.. το συστημα μου ειναι ενα Intel Core 2 Duo E4400, 2000 MHz (10*200). Conroe (65nm) με chipset 775 LGA και το mainboard: ΡT890 8237A! RAM εχω 3gb στα (667Mhz). Για να ψυξω τον επεξεργαστη πηρα την THERMALTAKE CL-P0401 V1. τι λετε;;; θελω να ρωτησω πως να κανω την εγκατασταση της;;; τι να προσεξω;;; κ οτι αλλο χρειαζομαι!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες φιλε.

Κατ' αρχας ποια μητρικη ειναι αυτη ρε συ?

Κατα δευτερον, εχει backplate η ψυκτρα? Αν ναι, θα πρεπει να βγαλεις την μητρικη για να την περασεις. Αν οχι εισαι τυχερος...

Προσεξε να βαλεις σωστη ποσοτητα παστας και να την απλωσεις ομοιομορφα. Τελος φροντισε το ανεμιστηρακι του να φυσαει προς τον πισω ανεμιστηρα του κουτιου. Αυτα.

Link to comment
Share on other sites

Καλως σας βρηκα!!! ειναι η μητρικη που εχει μαμα... λες να μου δημιουργησει προβλημα σε O/C????. Δεν ξερω αμα εχει backplate.. στα χαρακτηριστικα δεν το αναφερει...;;; Na ρωτησω..,,αναγραφονται στοιχεια πως κουμπωνει, που, και τα σχετικα...???

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας και παλι!!! μολις την εβαλα.. με λιγο ζορι βεβαια.. γιατι δεν εφαρμοζε καλα στην μητρικη μου.. αλλα με μια μικρη πατεντουλα ολα οκ.. ενω με το αρχικο κουλερ η θερμοκρασια σε μικροεργασιες κυμαινοταν απο 45-48, τωρα με τις ιδιες ακριβως εργασιες ειναι 48.. και με λιγο παραπανω φορτομα προγραμματων παει 50+.. αλλα ξανα κατεβαινει μετα απο λιγο στα 47,48.. Τι μπορει να φταει γι αυτη την διαφορα (προς τα πανω)???? μηπως επειδη οι στροφες την νεας ψυκτρας ειναι στο τερμα low???? μηπως δεν εφαρμοζει καλα στον επεξεργαστη;;;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.