Jump to content



WD 7K RPM - WD 10K RPM


vagos2221416003330

Recommended Posts

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση με κάποιο mod ή οτιδίποτε να κάνουμε σκληρούς δίσκους να δουλεύουν σε παραπάνω στροφές.. πχ ενα 80gb western digital me 16mb buffer 7k rpm να φτάσει να δουλεύει σε 10 με 15k rpm .. γίνεται? ακόμα το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και για τα dvd-rw? (ένα είδος o/c δεν είναι και αυτό?να κανουμε το σκληρό σε styl raptor)

Link to comment
Share on other sites

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/989321.html

Μερικά αστεία replies, μερικά -κάπως- σοβαρότερα και ένα άρθρο που μόνο χιουμοριστικό το λες. Πάντως ρίξε μια ματιά, αξίζει.

Τα Cdrom μπορείς να τα flashάρεις με firmware άλλης συσκευής αλλά δεν ξέρω αν κερδίζεις (πλέον) τίποτα ουσιαστικό.

Link to comment
Share on other sites

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/989321.html

Μερικά αστεία replies, μερικά -κάπως- σοβαρότερα και ένα άρθρο που μόνο χιουμοριστικό το λες. Πάντως ρίξε μια ματιά, αξίζει..

Διάβασα το thread και ξεράθηκα στο γέλιο:046: :082: Πολύ καλό:077:

Οι δίσκοι δεν ανεβαίνουν στροφές, γιατί ο κατασκευαστής τον όρισε να τρέχει σε αυτές τις στροφές και η κεφαλή να διαβάζει στην συγκεκριμένη ταχύτητα, δεν μπορείς να επέμβεις σε αυτό.(αλλιώς έχεις data corruption και προβλήματα)

Υ.Γ. Θα κάνω overclock τις λάμπες neon:p

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να απενεργοποιήσεις τον έλεγχο αθόρυβης λειτουργίας και αν η μητρική σου το επιτρέπει μπορείς να αλλάξεις ακόμα μερικές παραμέτρους.

Στροφές όμως όχι.

Link to comment
Share on other sites

ok. δλδ και να δώσω παραπάνω ρεύμα στο Moter το μόνο που θα καταφέρω είναι να το κάψω ή να μν προλαβαίνει να γράφει η κεφαλή???οκ.

ΥΓ* (Στον pokemon) το έκανα εγώ και κάηκαν σε 2 βδομάδες....αλλά φώτιζαν ******!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.